Явно само смелост не стигна. Трябва и кауза.Явно са приели руската такава.Както казват моите любимци англичаните "Ако не можеш да победиш враговете? Присъедини се към тях."
.Разбираемо е украинците да се защитават. Неразбираемо е защо я докараха до там , че да се защитават. Ако аз дръпна в зоологическата градина лъва за опашката, ще се защитавам.Ама за чий ми е да дърпам на лъва опашката?
Американците казват и вярват , че президентът е баща на нацията.С други думи се грижи за живото и благоденствието на децата си, обикновените граждани.
Зеленски като президент и баща успя само да е.е майката на нацията.Тоя "баща" се държа като ония деца дето с пръчки дразнят животните ,през решетките, в зоопарковете.Да ама в случая "решетката" (подкрепата на НАТО) не издържа.Сега вече е "мътна и кървава".Да си баща на нацията явно не е само да и е.еш майката.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
А ти защо мислиш , че всички правят метани на Ду Пе Се -то? Когато създадоха тая турска национал-шовинистка организация и народа протестираше, западните "приятели" ни казаха загрижено: "По добре 20 души в парламента, от колкото 200 000 на улицата".Реалностите изискват да се съобразяваш с тях.Не зависимо колко и какво ти се иска.![]()
Ако галактическата федерация на светлината не ни помогне с някоя разработка на Никола Тесла /нали знаеш, че не само Наполеон се е срещал с високи непознати, та й Тесла многократно ги е споменавал/ с тая цена на въглеродите де се задава ще е бая тегавао.
П.П.Зарежда ли днес с бензин ?
Като гледам и Путин ще да е отвличан. Не бях се замислял какво значи put in.
Бензин не съм зареждал, ама си купих донбаски въглища.
Сега тренирам с багети. Мисля да потърся вода в арабските емирства. Там водата била по-скъпа от нефта.
Намеря ли вода, ще я заменям с-у нефт. Нефта ще го изнасям и ще смъкна цената на бензина, ама само в ЕС.![]()
Това няма да мине.При Зеленски работи и резултатът е налице.
Вече има 1000 "интербригадисти " в Украйна. Ако си мераклия все ще се намери местенце и за тебе. То нали мъжете така правите.
Аз си знам мястото .При жената и децата. По нашия край знаеме кога да биеме и кога да пиеме. А ако го имаш мерако да се правиш на барабар Петко с мъжете. Ей го де е Украйна. Приемат и без визи.
п.п. Те Руснаците са си взели Крим преди два века (октомври 1853 - февруари 1856) от турците. Европата още тогава не е могла да им го вземе. Ама малко четене не вреди.Нали? Ако докато четеш ти се види познато с днешното положение , да знаеш , че нищо не е случайно. Вторият опит на ЕвроГейците дали ще е успешен?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))