Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1925

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ...
    П.П. - Човече да няма в теб нещо украинско щото имам един колега който живее с украинка и е сърдит на всички.
    [/FONT][/COLOR]
    Не съм съгласен! Въпреки, че и аз често не съм на едно мнение с Агрото, не мога да не призная, че той по принцип е доста толерантен към всички без изключения. Виж, на моменти, че е по-емоционален и се раздава докрай, защитавайки тезите си, в които понякога вярва до наивност като малко дете , това го приемам по-скоро като като показател за искреността му в спора...
    ......И като цяло много ми харесват споровете тук - никой не е застрахован от грешно мнение, но като цяло, човек може да си изгради по-реална представа за нещата тук във форума, отколкото от тенденциозните ни официални медии...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    ......И като цяло много ми харесват споровете тук - никой не е застрахован от грешно мнение, но като цяло, човек може да си изгради по-реална представа за нещата тук във форума, отколкото от тенденциозните ни официални медии...
    То у нас неофициални медии няма. Инакомислещи, толкова колкото и дисиденти преди 10-ти.Демокрацията ни като комунизъм.А евроГейската либерастия си е чист фашизъм.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Не съм съгласен! Въпреки, че и аз често не съм на едно мнение с Агрото, не мога да не призная, че той по принцип е доста толерантен към всички без изключения. Виж, на моменти, че е по-емоционален и се раздава докрай, защитавайки тезите си, в които понякога вярва до наивност като малко дете , това го приемам по-скоро като като показател за искреността му в спора...
    Илюзия
    https://www.10te.bg/lyubopitno/10-ne...yat-mozaka-vi/
    2. Черно или бяло?

Погледнете внимателно дъската. Какъв цвят е клетка А и какъв – B? Изглежда, че А е черна, а B – бяла? Вижте правилния отговор по-долу.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •