МЕЧТАТА НА ПЧЕЛАРЯ.
Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.
Преди месец и половина вместо да се чудя как да ги спася от гладна смърт, явно е трябвало да правя магазини и рамки. Днес беше раздаден и последния наличен инвентар. Пашата явно е много силна, защото пчелите не са подбирали и рамките, които сложих миналата седмица ( с цяла основа, само с лентичка или само на телове) са изградени и напълнени.
Е ко стана ве, Тигри, пак ли ви изненада снега ?
Опсс, меда![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Лошото, е че ми остана материал само от черен бор. За магазини е добре, но за рамки не става. Такива джобове със смола има, че тече постоянно.
Винаги съм мечтал, акацията и липата да цъфтяха по-продължително или поне два пъти в годината ! Ето, че се сбъдна и това !
Picture 006.1.jpg
Снимката е от тази сутрин, а един приятел на 15 км.от мен каза, че и при него по върховете има отделни цветове !
P.S И природата се побърка покрай нас !!!
Колеги, кога ще теглим чертата ? Аз май, че няма да обявявам среден добив за тази година, освен на лични и по телефона ! Иначе за миналата с кеф ! Като гледам как се е спекла земята ще питам за евтина захар !![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))