Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 51 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 510
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Събраха си от овошки и си го хапнаха ! Помирисаха акация и само това ! Имаше в дъждовете опоскани венци и медови пити пълни с пило ! Всичко беше стигнало на ръба...... и захарта ! С моя мижав опит съм научил, че при пчелите в определен момент, ден е равен на десет ! Точно това се случва ! Страшна ливада, невероятен градеж, бял восък и поне 7-10 дни до липата ! Истината е,че бях започнал да се отчайвам ! Само днес разхвърлях 70 магазинни рамки с основи ! А бе, направо ми идва ей сега да отида да отворя някой кошер,само заради аромата който се носи !

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    А бе, направо ми идва ей сега да отида да отворя някой кошер,само заради аромата който се носи !
    Че какво чакаш?!
    Аз ходих около 20 часа, горе долу само за това и да се порадвам на липата и ливадата, че цял ден гледам само бетон и ...........разголени жени.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Само преди два дни писах 7-10 дни до липата . И излъгах ! Вчера мина лек летен дъждец и липата се изцепи . В дебелия тефтер за 2015 пише 5 юли .
    Както се казва : от ливади и гори нектар като река струи ! Остава да се полее .

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Вярно са реки, за десет дни, най- силния ДБ 10р с три магазина преди половин час получи четвърти. На другите три им предстои пълно запечатване. При другите работата е по зле, но и те ще се отчетат.

Забранен
    Регистриран
    14.04.2013
    Пчеларски район
    Троян
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    Вярно са реки, за десет дни, най- силния ДБ 10р с три магазина преди половин час получи четвърти. На другите три им предстои пълно запечатване. При другите работата е по зле, но и те ще се отчетат.
    Мълчете си, че виж догодина докарали ремаркетата от полето.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от redbull Виж публикацията
    Мълчете си, че виж догодина докарали ремаркетата от полето.
    Късно е .... вече го обмислям
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Ето,че се оказа, някъде има рестарт на акацията ! Явно и тук няма да ни се размине така, че ковете сандъци ! Започва да става интересно ! Леко вали в момента а и днес беше търпимо топло!!!!!!!!!!!!!! Иначе навън ухае на липа,че ме приспива чак !

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Тази сутрин проливен дъжд, сега препича та камък се пука. Липата е цъфнала и мирише страхотно, но пчели по нея няма, явно са по тревите. Летежа е основно надолу към манастира, сигурно палят свещ и юруш по ливадите.
    Май ще взема и аз да пална една, та нещата да продължат поне още две седмици така.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    Късно е .... вече го обмислям
    Борка при мене инвентара е на изчерпване, така ,че тръгвай, ама не и без едно буренце за из път ! Тъй, де поне за инфото ще почерпиш !

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    гр. Годеч - 780 м нв
    МЕЧТАТА НА ПЧЕЛАРЯ.
    Пчеларството не е професия - Пчеларството е призвание.

Страница 23 от 51 ПърваПърва ... 13212223242533 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •