Тъкмо да си освободят място за пило.
Тъкмо да си освободят място за пило.
При мен са полудяли по това на снимката, а липата също цъфти в момента.
Абе те си знаят какво им се яде.![]()
Това от снимката не съм го виждал, може да го има по поляните, но не остава време за разходки. Липа нямам в района 10 тина дървета за мирис някъде.
Пчелите работят, ние работим и на края не можем да реализирме прдукцоята поне на минимална печалба.
Този мсец имам 3 оферти, но не сме на едно мнение. Двама ми се обаждаха и ми дават 4лв. и го изкарват, че като ми купуват меда на тази цена ми правят услуга за която цял живот трябва да съм и благодарен, другия каза цена която ме изненада приятно, но до там.
Този пост е редактиран от Nik_m; 20.06.2016 в 13:39.
Жалко, че моите са на 50 км. разстояние. 20160621_135024.jpg
037101886.jpg 037101887.jpg 037101888.jpg
Някой има ли на идея какво е това растение , расте по синури и ниви , много посещавано от пчелите ?
Бяла комунига.
Тия дни мина през село някакъв киселинен дъжд и почти всичко е попарено, градините на хората поляните и царевицата. Слънчогледа няма много поражения само точки по листата, което за мен е добре, че разчитам на него. Иначе обединих всичко, придадох всички млади майки, старите майки ги сложих на мястото на отводките да правят пило за зимни пчели. И от тук на татък чакам слънчогледа, свърших си работата на време.
Вчера и днес кошерите имаха бради, което го виждам за 1ви път след като смених дъната с мрежа преди 2 години.
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))