Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 49

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    А защо реши така?
    Щото му наливам мозък от миналата година и накрая му светна лампата :-) :-) :-) :-) български ревотан :-) :-) :-) :-) :-) сега му обяснявам за пласмасовите рамки, но се дърпа, скъпи били/откога е станал, като 99% от пчеларите, все едно от кустенурка, вълна да стрижеш/. Тука е трудна работа вече, май когато намери бургазлийка с топли ръце, тогава ще се навие за пласмасови рамки :-) :-) :-) :-)

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Щото му наливам мозък от миналата година и накрая му светна лампата :-) :-) :-) :-) български ревотан :-) :-) :-) :-) :-) сега му обяснявам за пласмасовите рамки, но се дърпа, скъпи били/откога е станал, като 99% от пчеларите, все едно от кустенурка, вълна да стрижеш/. Тука е трудна работа вече, май когато намери бургазлийка с топли ръце, тогава ще се навие за пласмасови рамки :-) :-) :-) :-)
    Не ми наливай акъл, кеш май брадър, кеш, кеш, кеш!

Нали знаеш, че съм се запасил за зимата? Няма да ни стигне, но поне ще ми даде време и няма да чакате като предната година. Да те ориентирам ли колко пари съм затворил?!?!
    Сега вкарвам няколко нови продукта Ще ти пратя мостри, че да си кажеш мнението преди да съм поръчал промишлени количества.
    Не говори много, утре ще направиш новата фирма и ще те питам костенурка ли си и вълна имаш ли

Предната беше 1/2 Бургазлийка, 1/2 Провадийка...БЕЗ КОМЕНТАР!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията

Предната беше 1/2 Бургазлийка, 1/2 Провадийка...БЕЗ КОМЕНТАР!
    Пази боже, от каде ги намираш такива при толкова гагаузки с характер :-) :-) :-) :-) , това няма как да го опишеш,най ми прилича на триглава пепелянка :-) :-) :-) :-) :-)
    За другото ще поговорим утре, но ако искаш да цепим по 50 000 и да си делим акцийте.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •