Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 21 от 51 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 201 до 210 от общо 510
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Точно това написах вчера на един колега ,че моите са на 4 часов работен ден, ама поне не им давам заплата ! А бе, няма да яде Асан баница !!!
    Спокойно , ще яде Иван медец.

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Ако се задържи времето да е слънчево през деня, и да превалява следобед, ще има за Иван, Асан и за Драган даже.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    Ако се задържи времето да е слънчево през деня, и да превалява следобед, ще има за Иван, Асан и за Драган даже.
    Е от къде да има?.
    Акацията прецъфтява

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    При мен цъфна преди около 3-4 дни. И гледам, че целия летеж е насочен натам.

Забранен
    Регистриран
    14.04.2013
    Пчеларски район
    Троян
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    При мен цъфна преди около 3-4 дни. И гледам, че целия летеж е насочен натам.
    До обяд летят-след обяд го изядат, то и едни качествено оплодени майки ще извадим- да ми е кеф да правя отводки.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Трагедията май ,че не е пълна ! Днес прежалих един час и се качих високо по южния скат по "Пътя на нектара" . Горе на високото положението е приемливо . Има дървета изцяло покрити, че листа не се виждат, но има и такива без висулки,без цвят яко ударени от последния мраз ! При факта,че на 3 км. има само един кошер и кой знае колко рояка по дупките ,може да намажем по филия ! Иначе още към 8 сутринта полудяха и в 17 се налудяха ! Пак напоява навън .

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Абе то мед да не става само от акация, малко ли билки има по ливадите около Острец?!

По-добре да вали отколкото да е суша. Един колега, пчелар-бедуин от Сахара, как се надява да капне малко дъжд, че да пусне нектар кактуса в близкия оазис, ама няма.

Наблюдател
    Регистриран
    03.08.2014
    Колеги, аз в Тетевен взех да подхранвам че вали постояно.Вчера отворих 5 от силните и вътре пчели и пило много, но мед няма.Магазините ги сложихна 19.04.Обаче този дъжд прецака нещата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Абе то мед да не става само от акация, малко ли билки има по ливадите около Острец?!
    Не iliew, не само от акацията ! Ама аз акацията все на варненци я продавам и не евтино, а все не стига ! Иначе туземците гледат подозрително на бистрото и много течното ! Бабите все ми викат :"Дай ми баби от онзи червеникавия с многото билки и не ми го преоскъпявай "

P.s. Познаваш региона Илиев !!! Пчелар-разведка?

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Не iliew, не само от акацията ! Ама аз акацията все на варненци я продавам и не евтино, а все не стига ! Иначе туземците гледат подозрително на бистрото и много течното ! Бабите все ми викат :"Дай ми баби от онзи червеникавия с многото билки и не ми го преоскъпявай "

P.s. Познаваш региона Илиев !!! Пчелар-разведка?
    Ти пък, разведка! Обичам планината, особено Стара планина.

Страница 21 от 51 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •