Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 149

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    08.12.2011
    Към tsc1 ,а какво представлява това което предлагаш в първият си пост?
    Дай някаква информация,като за хора които не разбират от електроника.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от grand_pn Виж публикацията
    Към tsc1 ,а какво представлява това което предлагаш в първият си пост?
    Дай някаква информация,като за хора които не разбират от електроника.
    Комбинация от PIR датчик, източник на светлина с блиц ефект и източник на звук, имитиращ гърмежи. Захранва се с батерии. Ако ми кажете от каква граблива птица се плаши тая птичка, мога да променя звука.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Комбинация от PIR датчик, източник на светлина с блиц ефект и източник на звук, имитиращ гърмежи. Захранва се с батерии. Ако ми кажете от каква граблива птица се плаши тая птичка, мога да променя звука.
    Хвърлях доста мощни пиратки, но май не се трогват много.Във фейса има клип на Кисов, със запис на крясъци от различни птици.Твърди се, че ги отпъжда.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Хвърлях доста мощни пиратки, но май не се трогват много.Във фейса има клип на Кисов, със запис на крясъци от различни птици.Твърди се, че ги отпъжда.
    Имаш ли линк?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Идеята за куки наредени на тънко влакно си струва да се пробва. Мрежи около пчелина не вярвам да
    свършат работата. Мислили сме с колеги да хвърлим мрежи на брега с дупките където гнездят. Не забравяйте, че по някаква причина са защитени и ако се намаляват трябва да не бие много на очи.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Идеята за куки наредени на тънко влакно си струва да се пробва. Мрежи около пчелина не вярвам да
    свършат работата.
    И с мрежа си струва да се пробва.На третият ден/от борбата ми с пчелоядите/ ходих да купя мрежа,но нямаше това,което търсих.Да не съм валат купих една финна, но бяла на цвят.Викам си: поне ще ги плаши.Лошо я опънах, освен това вместо -1,8 дълбочина/височина/ се оказа -0,5м.Много бързо и свикнаха, но най-интересното е, че три пъти видях как се блъска пчелояд в нея.Оказа се, че съм я направил, като батут.Блъска се и -нищо.Трябва да е направена по определен начин.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    И с мрежа си струва да се пробва.На третият ден/от борбата ми с пчелоядите/ ходих да купя мрежа,но нямаше това,което търсих.Да не съм валат купих една финна, но бяла на цвят.Викам си: поне ще ги плаши.Лошо я опънах, освен това вместо -1,8 дълбочина/височина/ се оказа -0,5м.Много бързо и свикнаха, но най-интересното е, че три пъти видях как се блъска пчелояд в нея.Оказа се, че съм я направил, като батут.Блъска се и -нищо.Трябва да е направена по определен начин.
    Според мен не трябва да е опъната въобще, а да виси свободно. Така като се удари птицата тя се увива около нея и в опита си да се измъкне се заплита повече.
    А в група Пчелин не влизам по принцип. Напуснах я заради няколко особено неприятни особи, със самочувствието, че са хванали Господ за шлифера.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Имаш ли линк?

Незнам как да го копирам.В група Пчелин-Kaloian Kisov --вчера 08,46.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •