Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 93

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    ... Дано поне да си сдъвкал маточниците.
    Това последното не го разбрах.
    Знам, че не съм направил каквото трябва, но все пак ми е за първи път, суматоха голяма, дойдоха кошерите, ограда няма, нажилиха и кучето, освен мене, рамки изградени няма, бягай за основи, за сироп, рапицата на 50 метра, готови да се роят, другата работа не мога да изоставя, аз нажилен и подут - пълна лудница. Неподготвена стана работата, че отводките ми ги дадоха по-рано от уговореното. Надявам се да съм по-подготвен следващия път, като реша да ги размножавам. Темите ги чета за втори път вече, май скоро ще съм готов да задавам въпроси.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Темите ги чета за втори път вече, май скоро ще съм готов да задавам въпроси.
    Добър подход! Записвай какво правиш възможо по-подробно, отбелязвай развитието свързано с климата и всички плюсове и минуси които забележиш по дати, фенологичен календар за района задължително...Допълвай забележки. След презимуването си прочети записките. Ще ти е полезно четиво.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Това последното не го разбрах.
    Знам, че не съм направил каквото трябва, но все пак ми е за първи път, суматоха голяма, дойдоха кошерите, ограда няма, нажилиха и кучето, освен мене, рамки изградени няма, бягай за основи, за сироп, рапицата на 50 метра, готови да се роят, другата работа не мога да изоставя, аз нажилен и подут - пълна лудница. Неподготвена стана работата, че отводките ми ги дадоха по-рано от уговореното. Надявам се да съм по-подготвен следващия път, като реша да ги размножавам. Темите ги чета за втори път вече, май скоро ще съм готов да задавам въпроси.
    Щом ти се роят отводките, пробвай от 20 да скочиш на 30......примерно.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •