След като всеки един който има големи добиви на мед и прави бизнес от това зависи и разчита изцяло от банда мафиоти да им изкопува меда поне за малко не ви ли мина праз акъла абе аз завися от тези малоумници целият ми бизнес, бъдеще всичко от някой си да ми казва всяка година той на какви пари ще ми копува стоката ми? Матеев поработи малко първата 1-2 години на мед видя как стоят нещата и се преорентира към майкопроизводството и отводки където няма да могат 4-5 мафиотски фирми да му дават наклон на твато. Не го защитавам чета форума редовно както и много други и едно нещо ми харесва, че той за разлика от много останали робовладелциказва нещата както са и затова остава неразбран. Вместо да си мислим всички ние, че може да се промени нещо по-добре го послушайте и променете себе си и начин по който движите бизнеса си щом сте се оставили да ви определят банда мафиоти колко ще изкарате тази година значи някъде бъркате бъдете малко по независими от към това някой да ви определя цената и печалбата. На Матеев кой ще му определи цената на майките или отводките му вие ли? Та вие неможе да се съберете един път да си защитите интересите в отрасъла, неможе да се обедените от 1000 години една малка смешна бройка пчелари ще определяте цените на изкопуването на мед смешно е и е трагично погледнато отстрани не през вашите очи. Тя вече е определена цената вече се и продава на тази цена вие сте се сетили на 30 април ми навреме бе хора.....Можеше от предходната година да си опечете питата не сега когато вече е късно сега може само да се псуваме,обиждаме и накрая се знае какво ще стане всеки ще си спасява задника поеденично. И всичката тази олелия и дразги ей така вместо да се имате бе хора вие се цепите и нападате е нема се опрайм заслужаваме си съдбата ние прости българи даже и толкова незаслужава ама Господ е Българин затова ни дава ама и толкоз незаслужаваме като народ не сме хора като вълци сме. Матеев спечели от това негово преорентиране защото всички вие или повечето нямате този бизнес нюх, ако бяхте се устели навреме защо го прави това сега положенито щеше да е като при меда предлагането повече от търсенето и той щеше да загуби и нямаше да му бъдат изчерпани 80% от това което е заложил за тази година като пройзводство. Когато навремето сте ходили при местния гуру пчелар да ви учи на занаят и след като се го усвойли наученото е трябвало да идете и при гуруто на местния пазар който успява въпреки проблемите в зеленчукопроизводството той е е успявал да си продава краставиците, а другите сергии им гният стоките
та да се научите и да си продавате стоката защото не е само да я произведете на кило ами и да я продадете.