Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Човек, ти не разбра ли, че Украинския мед вече е във България по цена 2.00 EUR (3.90 лв.) - готов разфасован във варели и с верните сертификати? Как ще го спреш това? Как ще принудиш изкупвачите да ти дадат повече от 3.60 за Български мед?

Тука не говорим за печалбарство на изкупвачите или за някакви картелни споразумения - тука говорим за РЕАЛНА ЗАКОННА АЛТЕРНАТИВА на нашия мед. Тази алтернатива Е НЕПРОБИВАЕМА.

Искам правилно да ме разбереш - аз също като вас страдам. Аз също като вас се ядосвам. Но аз съм стъпил здраво на земята и не храня НИКАКВИ ИЛЮЗИИ. За разлика от вас вместо да рева по форумите, АЗ ВЕЧЕ ПРЕДПРИЕХ ДЕЙСТВИЯ тази година да произведа алтернативни пчелни продукти за сметка на намаленото (или никаквото) количество произведен пчелен мед.

Иначе да - за протеста ще те подкрепя, но не храня никакви илюзии относно постигнатите резултати от този протест.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    АЗ ВЕЧЕ ПРЕДПРИЕХ ДЕЙСТВИЯ[/B] тази година да произведа алтернативни пчелни продукти за сметка на намаленото (или никаквото) количество произведен пчелен мед.
    От известно време се чудя, защо си промени мнението за цената на меда. Вече ми стана ясно!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    От известно време се чудя, защо си промени мнението за цената на меда. Вече ми стана ясно!
    Това за цената на меда го знаех поне 2 седмици преди вие да научите, но го пазех в тайна, защото знаех какво ще се случи в тази тема. Тази игра с оплювките не я играем за първи път.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Матеев ти като знаеш кеде е контрабандата и си председател и оснивстел на организацията имсща претенции за най мощната пчеларска организация какво направи за да защитиш интереса на своите членове?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Нямам доказателства, че е контрабанда. Знам само, че се случва. Имам и офертите, както и доставните цени. Това е просто една изпреварваща информация по телефона - нищо повече. Когато изкупвачите наистина обявиха ниски изкупни цени на рапицата, за мене само остана да събера две с две и да получа резултата. Това е.

И моля ти се - не ми вменявай задължения, които ги нямам. На никого не дължа нищо - всичко го правя доброволно когато и както мога. От време на време моля някой пчелар да свърши някаква работа, защото по нея е най компетентен, но не мога да го задължа, както стана в случая с тебе. Нали няма да се разсърдиш, ако кажа публично, че ти не отиде в София на едно от най-важните за всички пчелари събития, по което ти имаше най-големите компетенции. Знам че сега ще измислиш 1000 оправдания от типа жената, децата, тъщата и т.н., но това са САМО ОПРАВДАНИЯ.

Така че при това положение ти си последния човек, който може да ми дири сметка какво правя за пчеларите и какво - не. Не ме бъзикай на тази струна, защото много ми е накипяло.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Добрата стока, пазар нема......викаха старците тука по нашия край......

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Вече пъзела се нарежда. Понеже вече е купен този мед от Украйна, но никой не иска да го купи (единствената причина за която се сещам е лошо качество). За да бъде продаден този мед, ще трябва да бъде премесен с по-качествен от него. А от къде, ще дойде този мед...е естествено от богатите български пчелари, който с радост, ще го подарят на набуталите се вече прекупвачи...

Заслужил Автор
    Регистриран
    08.02.2014
    Трябва да се направи една голяма антиреклама на украинския мед с фирмите вносители и магазините които го продават и това да се върти по радио и телевизия. Да се направи реклама на коректна фирма,която преработва само наш мед.Това е насоката на нашата борба.Но за това трябва силен синдикат,съюз, федерация или конфедерация.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Човек, ти не разбра ли, че Украинския мед вече е във България по цена 2.00 EUR (3.90 лв.) - готов разфасован във варели и с верните сертификати? Как ще го спреш това? Как ще принудиш изкупвачите да ти дадат повече от 3.60 за Български мед?

Тука не говорим за печалбарство на изкупвачите или за някакви картелни споразумения - тука говорим за РЕАЛНА ЗАКОННА АЛТЕРНАТИВА на нашия мед. Тази алтернатива Е НЕПРОБИВАЕМА.

Искам правилно да ме разбереш - аз също като вас страдам. Аз също като вас се ядосвам. Но аз съм стъпил здраво на земята и не храня НИКАКВИ ИЛЮЗИИ. За разлика от вас вместо да рева по форумите, АЗ ВЕЧЕ ПРЕДПРИЕХ ДЕЙСТВИЯ тази година да произведа алтернативни пчелни продукти за сметка на намаленото (или никаквото) количество произведен пчелен мед.

Иначе да - за протеста ще те подкрепя, но не храня никакви илюзии относно постигнатите резултати от този протест.
    Мда. След като украинския мед е в България, препакетиран и сертифициран, КАКВО ОЩЕ ДИРИ ТУК ТА НЕ ПОТЕГЛЯ КЪМ Германия.....?????? Май имате германците за шантави, и си мислите, че не знаят кой какви врътки-врътка..........

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Мда. След като украинския мед е в България, препакетиран и сертифициран, КАКВО ОЩЕ ДИРИ ТУК ТА НЕ ПОТЕГЛЯ КЪМ Германия.....?????? Май имате германците за шантави, и си мислите, че не знаят кой какви врътки-врътка..........

Чака евтиния български мед да подобри качеството...

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •