Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 256

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.05.2014
    Ограничението е според квадратурата и местоположението. Аз, когато регистрирах моя пчелин на квадратура от 850 кв.м. в ОДБХ ми дадоха принципно разрешително за до 100 кошера капацитет, но при регистрацията в общината, след като общинския лекар мина на място ми постави допълнително ограничение - до 41 кошера в имота. Това ограничение го пише в удостоверението за регистрация на животновъден обект издадено от общината. Така, че ти пиши 100, а ако имат възражения ще ти наложат ограничение.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Aranis Виж публикацията
    Ограничението е според квадратурата и местоположението. Аз, когато регистрирах моя пчелин на квадратура от 850 кв.м. в ОДБХ ми дадоха принципно разрешително за до 100 кошера капацитет, но при регистрацията в общината, след като общинския лекар мина на място ми постави допълнително ограничение - до 41 кошера в имота. Това ограничение го пише в удостоверението за регистрация на животновъден обект издадено от общината. Така, че ти пиши 100, а ако имат възражения ще ти наложат ограничение.
    Благодаря!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •