Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Искате ли да ви проверяват ПЧЕЛАРИ-ПРОВЕРИТЕЛИ и това да бъде задължително със Закон

Гласували
134. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

22 16.42%
  • Не

106 79.10%
  • Нямам мнение

4 2.99%
  • Въздържам се от гласуване

2 1.49%
Резултати от 1 до 10 от общо 139

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Може да се нарекат и пчелари-преносители, най-вероятно с едно и също желязо ще бъркат из кошерите на цялата околия.
    Интересно в световен мащаб има ли такова животно или пак сме велики откриватели.
    За желязото не знам, но си беше забравил булото. На другия ден си го взе и имаше остри реплики помежду ни и дежурното - "Ти мен, знаеш ли кой съм?"

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    За желязото не знам, но си беше забравил булото. На другия ден си го взе и имаше остри реплики помежду ни и дежурното - "Ти мен, знаеш ли кой съм?"
    Ее, как няма да си го забрави.При твоите пчели, явно не му е трябвало.Да дойде при мен, ще си тръгне и с едно от моите.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Това са снимки от началото на март, на канадски пчелар с 1200 кошера. Доказано с резултати от 2 независими лаборатории има спори на церана между 20 и 25 милиона (а това е ужасно много). Какво ли ще стане с тия пчели ако някой бг проверител го провери и му замирише...

1.jpg

2.jpg
    Винаги може по-добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •