Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 25

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Има голяма логика за прашеца и отровите от растителна защита и аз съм склонен да се съглася но има и пострадали пчелини в планината далеч от земеделски посеви (чел съм статии не че съм виждал). Чудна работа

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Има голяма логика за прашеца и отровите от растителна защита и аз съм склонен да се съглася но има и пострадали пчелини в планината далеч от земеделски посеви (чел съм статии не че съм виждал). Чудна работа
    И горското пръска срещу вредители.Преди десетина години ми изпразниха кошерите само за две седмици.При последното пръскане бяха по-коректни и уведомиха .А и пръскаха с "безвредни" препарати. Няма място за чудене. В България живеем. Страната на неограничените... Каквото си избереш.От възможности до глупости и простотии.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Аз съм третирал с тимол на кристали който поставям н торбички от тензух на дъното на кошерите и престояват там около 20-22дни.Това става в периода февруари-началото на март,след това го махам за да няма остатъци от него в меда.Доволен съм от резултатите.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •