Сега ще ти обясня възпитаван съм от федфебел от царската армия още отрано думи като демокрация и комунизъм са ми избити от главата.Моят дядо провежда възпитание под форма на управление от позицията на силния.
Тоест България под каквато и форма на управление да е -трябва да се съобразява с силните.
Здравейте,
ДА!
Да поясня, гласувал съм защото имам собствено мнение! Не мога да разбера хора които НЕ гласуват с мотива, че "всички са маскари"! Най-много говорят тези които не гласуват! На тях всички са им виновни! В този ред на мисли........ Колко от присъстващите на митинга пред НС, НЕ са гласували? Това беше голяма излагация! Знаех какво ще се получи и затова заведох един от синовете, и баджо. Да, ама всички търсим сметка на Матеев, що това, що онова. Ревем като вдовица за .......... Когато стане на въпрос, за нещо: Давайте предложения! Пет човека на кръст, всички се покриваме. Ама като стана въпрос за "Агро екология и климат" ГЛЕЙ КВО СТАВА! Сега, не искаме да ни глобяват. Ами гласувайте! Това е за Вас и Вашите деца! Или предпочитате терминал 2? Разбирай друго "заведение" в което сервират САМО пържоли? Да ама я се замислете как се е стигнало до това? Да се сервират само пържоли!
Съжалявам, но малко се изнервих.
Поздрави, Г. Георгиев
Като прочетох всичките мнения от снощи до сега и разбрах кога всичко в България ще се оправи. Когато всички тук стигнете до консенсус. А вие сте едно малко копие. Ще кажете - ами ти къде се слагаш? Аз както винаги ще съм против.
Като прочетох всичките мнения от снощи до сега и разбрах кога всичко в България ще се оправи.
А аз ще ти кажа мойто мнение, което, може би не е много важно, че в БГ скоро няма да се оправим..
Възможно е да си прав. Паля се на тази тема. Май ще трябва да я избягвам.
Както не виждам решение в гласуването, така няма решение и в чесането на клавиатурите.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))