Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 41 от 87 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 401 до 410 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Съществуват различни дефиниции аз имах в предвид тази от древна Гърция че народа управлява но мисля че в съвремения свят управляват тези който държат парите тоест банките (световна ,европейска и др.) и международните компании (тези по спомен около 150-200 държът 60% от международната търговия) и регионалните държави трябва да се съобразяват с тях иначе няма как.
    Е, тука ме обърка нацяло!!!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Има и други начини. Например чилийския с ген. Аугусто Пиночет и турския с ген. Кенан Еврен. Да напомням ли пак тезата за приликата между българина и говедото?
    Че то чилийския начин го има в България още от 1944г. с руската окупация, после с комунистическите концлагери и национализацията, след 1989г. с мутрите, с ограбването на банките, с т.н. "приватизация", сега със със задължителното гласуване.
    Край няма ли да има?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Е, тука ме обърка нацяло!!!
    Сега ще ти обясня възпитаван съм от федфебел от царската армия още отрано думи като демокрация и комунизъм са ми избити от главата.Моят дядо провежда възпитание под форма на управление от позицията на силния.
    Тоест България под каквато и форма на управление да е -трябва да се съобразява с силните.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Въпрос към всички които са, за задължително гласуване.

Гласували ли сте на всички избори досега?
    Здравейте,

ДА!
    Да поясня, гласувал съм защото имам собствено мнение! Не мога да разбера хора които НЕ гласуват с мотива, че "всички са маскари"! Най-много говорят тези които не гласуват! На тях всички са им виновни! В този ред на мисли........ Колко от присъстващите на митинга пред НС, НЕ са гласували? Това беше голяма излагация! Знаех какво ще се получи и затова заведох един от синовете, и баджо. Да, ама всички търсим сметка на Матеев, що това, що онова. Ревем като вдовица за .......... Когато стане на въпрос, за нещо: Давайте предложения! Пет човека на кръст, всички се покриваме. Ама като стана въпрос за "Агро екология и климат" ГЛЕЙ КВО СТАВА! Сега, не искаме да ни глобяват. Ами гласувайте! Това е за Вас и Вашите деца! Или предпочитате терминал 2? Разбирай друго "заведение" в което сервират САМО пържоли? Да ама я се замислете как се е стигнало до това? Да се сервират само пържоли!
    Съжалявам, но малко се изнервих.

Поздрави, Г. Георгиев

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ами трябва да се реализира така, както е записано в конституията.Има купуване на гласове и оттам на власт, но това неможе да се спре съз задължително гласуване.Забравяте, че в България има много малограмотни хора.Те са лесната плячка и те ще изберат следващите управляващи.Кои ще са те, -ха познайте.
    Здравейте,

Чанко, така е прав си! Ама къде са ГРАМОТНИТЕ? Да, те "мислят" и не гласуват! Ама говорят ли говорят........колко сме зле и как няма да се "оправим".

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Като прочетох всичките мнения от снощи до сега и разбрах кога всичко в България ще се оправи. Когато всички тук стигнете до консенсус. А вие сте едно малко копие. Ще кажете - ами ти къде се слагаш? Аз както винаги ще съм против.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Че то чилийския начин го има в България още от 1944г. с руската окупация, после с комунистическите концлагери и национализацията, след 1989г. с мутрите, с ограбването на банките, с т.н. "приватизация", сега със със задължителното гласуване.
    Край няма ли да има?
    Не си разбрал какво е посланието на tsc1 .

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Като прочетох всичките мнения от снощи до сега и разбрах кога всичко в България ще се оправи.

А аз ще ти кажа мойто мнение, което, може би не е много важно, че в БГ скоро няма да се оправим..

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Възможно е да си прав. Паля се на тази тема. Май ще трябва да я избягвам.
    Както не виждам решение в гласуването, така няма решение и в чесането на клавиатурите.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от НАСКО1976 Виж публикацията
    Като прочетох всичките мнения от снощи до сега и разбрах кога всичко в България ще се оправи.

А аз ще ти кажа мойто мнение, което, може би не е много важно, че в БГ скоро няма да се оправим..
    Ако беше размислил какво съм искал да кажа, то явно би стигнал до заключението, че именно това съм казал, като съм имал предвид, че и няма да е скоро.

И се научи да цитираш.

Страница 41 от 87 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •