Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 123

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Колега Бонев, не знам кой те е заблудил. Присъствах и на двете лекции и на нито една от двете нямаше правостоящи. Дори на втората лекция имаше повече хора поради по-късният час. На такива лекции е по-важно какво ще се каже а не колко хора ще присъстват. Голямата част от хората бяха разочаровани да чуят от един от малкото пчеларски учени, че те самите са най-големия проблем в пчеларството, а той самия не се припозна като такъв. Аз си мислех, че поне ще спонмене за основния проблем за който, той има основна вина а именно НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ МАЙКИ И ОТВОДКИ ОТ НРАП. Хората по места са пропищели от тях, ама то от високо..........

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jorors Виж публикацията
    Колега Бонев, не знам кой те е заблудил. Присъствах и на двете лекции и на нито една от двете нямаше правостоящи. Дори на втората лекция имаше повече хора поради по-късният час. На такива лекции е по-важно какво ще се каже а не колко хора ще присъстват. Голямата част от хората бяха разочаровани да чуят от един от малкото пчеларски учени, че те самите са най-големия проблем в пчеларството, а той самия не се припозна като такъв. Аз си мислех, че поне ще спонмене за основния проблем за който, той има основна вина а именно НИСКОТО КАЧЕСТВО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ МАЙКИ И ОТВОДКИ ОТ НРАП. Хората по места са пропищели от тях, ама то от високо..........
    Хората отивайки на тези лекции очакват едва ли не да им се излее рога на знанието, но то когато нямаш в главата и това ще е малко. Второ лекторите като излязат отпред трябва да са също така подготвени добре за да омаят присъстващите. Но такива знания малко липсват, такта на лекторите малко сприхав, мрънкаш, говори се с недомлъвки, прикриват се някои неща с мисълта, че ще си издадат занаята. Е ми за какво сте ми излязли пред тези хора - да ги баламосвате ли? Трето - производството на майките както ви казах се ръководи от дадени закони и винаги ще има недоволни от дадени купени майки, защото същите тези майкопройзводители не могат да разберат кои майки са качествени и кои не, ако можеше да се получи това то тогава всеки щеше да бъде доволен, закупил майка от тях. Затова всеки един произвеждащ майки ще стигне до момента когато повечето ще започнат да не му харесват майките. Защо? Тъй като повечето са нормални, а малка част елитни и по този начин броя на недоволните ще расте все повече и повече и в крайна сметка. Сещайте се.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •