Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 123

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.05.2014
    Пчеларски район
    Айтос
    На лекцията на мистър Про Пър... разбрах че съм тъп, че съм част от вредителите, че интернет е в моя вреда.... МНОГО ТЪПА ЛЕКЦИЯ.

П.П. На лекцията на Кисов за професионалното майко производство зададох няколко въпроса. Единия беше.. Как третирате бащините семейства и с какво за да не ги повреждаме, след като знаем, че колкото повече търтеи се люпят толкова повече акар има... Пак дадоха микрофона на професора и той взе да ми обеснява за това че нямало смосъл от строителна рамка щото незнам си какво... ти къде го чукаш то къде се пука!!!

П.П. Лекция 2016г да се крепи на няква дипломна работа преди 20 години...цц.ц..ц.ц. не се прави така!

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Кръстев Виж публикацията
    На лекцията на мистър Про Пър... разбрах че съм тъп, че съм част от вредителите, че интернет е в моя вреда.... МНОГО ТЪПА ЛЕКЦИЯ.

П.П. На лекцията на Кисов за професионалното майко производство зададох няколко въпроса. Единия беше.. Как третирате бащините семейства и с какво за да не ги повреждаме, след като знаем, че колкото повече търтеи се люпят толкова повече акар има... Пак дадоха микрофона на професора и той взе да ми обеснява за това че нямало смосъл от строителна рамка щото незнам си какво... ти къде го чукаш то къде се пука!!!

П.П. Лекция 2016г да се крепи на няква дипломна работа преди 20 години...цц.ц..ц.ц. не се прави така!
    Хмммммм, да и кво каза Кисов, че доцента 3 години не е третирал против акар. Сега вече ще си има оправдание че са му измрели пчеличките.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •