Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 225

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    По принцип ветеринара трябва да е хирург, гинеколог, стамотолог и т.н. на различни видове животни.
    А за насекоми 99% от тях се доверяват на пчеларя че е по компетентен.
    Ха ха .Сетих се : за една от последните збирки /пчеларски/, на която бях преди години.Влизам с малко закъснение, оглеждам се- непознати млади хора.Млад човек държи една книжка и срича нещо от нея.След малко включвам, че е доктор и изнася лекция за болестите по пчелите. Тези млади хора тогава -сега са стари кучета. В момента тук пак вървят лекции, чувам дават и тапии. П.П. организатора пак е същия.
    Да така е един от тези който дават тапии (курса в Криводол струваше 100лв) има магазин отидох да купя една книга за Фарар (разбрах от книгата че дядо му е българин) която я има при него и попих за варостоп Човека започна да ми обяснява че обричам пчелите си на гибел и ми препоръча екостоп ако не бъркам Ама аз нали съм с 50 % шопски гени отговорих ами аз не разбирам, не знам но вече 15ина години са си живи и не купих екостопа.
    А тука от форума прочетох от Дони че при роене затвараш входа и пускаш пчелите през магазина през ханеманова решетка и казах на един пчелар който ходеше при двама лектори за тапия да ги попита какво мислят.
    Единия доцент казал интересен въпрос трябва да се експериментира а другия отказал коментар и изхъмкал глупости. Но аз повече вярвам на Дони а не на тези лектори макар че и книги пишат.
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 13.02.2016 в 22:12. Причина: Грешен цитат

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •