Начинаещ съм,имам кошери дадан блат мога ли да прехвърля от тях плодникови рамки във ЛР.Имали разлика между рамките ?
Начинаещ съм,имам кошери дадан блат мога ли да прехвърля от тях плодникови рамки във ЛР.Имали разлика между рамките ?
7 см е разликата. Трябва да ги режеш.
Колега,интересно ми е как пчеларстваш в твоя район.Интересно ми е,ако ти се споделя,ако ти се занимава да пишеш.Тук има много колеги които срещат различно мнение и се двуумят как да ги извършат някой дейности при работа с ЛР. кошери ,а и много начинаещи четат.Аз по-назад споделих как работя с ЛР.10рамков кошер.По-трудоемко е при мен но имам добри резултати.Пчеларствам от 1995г. като започнах с ДБ. та до 2008г.От тогава минах на многокорпусни, пчелите ми са в Ямболски регион.Там където са няма много паша, но аз съм доволен.Предварително ти благодаря,ако си ме разбрал правилно.
Обещавам, но като имам повече време. Скоро ще е.
Юрий, нямаше ли някъде из форума да описваш метода ти на пчеларстване или съм грешка.
Има в началото на тази тема, но през последните години го промених доста.
Okey.Да раздвижим темата,и да се по-научат начинаещите, да не се плашат,и двоумят как да работят с ЛР. С/ма.Радвам се затова, и че ме разбра за какво иде реч.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))