Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 73

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Аз също се сблъсках с този проблем на неизградени магазинни рамки тази година.Добре,че имам приятел ,който разполагаше с повече.Иначе проблема е ясен,имаш силни семейства и паша и нямаш какво да сложиш за да ти сложат мед .....
    Туй незнанието е голяма работа. Стига да има паша слагаш празните рамки и си готов. Нямаш рамки - слагай само горниците. И това нямаш? Слагай празен магазин и след това само режи далаците. Изкарай меда, а след това другото на восък. Еееех, къде е тази паша и аз да съм там и да нямам рамки? Ха, ха..... клони от върбата ще дялкам и ще поставям само и само да се хване този благодат. Нямала буля вретено.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Туй незнанието е голяма работа. Стига да има паша слагаш празните рамки и си готов. Нямаш рамки - слагай само горниците. И това нямаш? Слагай празен магазин и след това само режи далаците. Изкарай меда, а след това другото на восък. Еееех, къде е тази паша и аз да съм там и да нямам рамки? Ха, ха..... клони от върбата ще дялкам и ще поставям само и само да се хване този благодат. Нямала буля вретено.

Идеята ми беше да пълнят,не да си правя магазинни рамки,все пак се губи време докато ги изградят,а акациевата паша е кратко време .Иначе е ясно,че при наличие на паша и силно семейство,може и само на основи да ги сложиш,и пак ще извадиш мед.Тези без магазините бяха миналогодишни отводки,които бях развил ,но не толкова,че им сложа рамки с основи само.Трябва много армия и много силно семейство при голи основи...

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •