Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 211

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    ....
    И отново виновна за това е министър Десислава Танева, а отношението към нея трябва да бъде такова каквото заслужава.
    Специално за конкретния случай за да ми е чиста съвеста, съм длъжен да добавя, че точно Министър Танева е човека, който е тропнал по масата и се е разпоредил на БАБХ до 25-ти Януари да подготви всичко това и то да лежи на бюрото и. Иначе БАБХ са се жалвали, че няма как да копират Немския опит, тъй като това изисквало допълнителна информация при регистрирането на препаратите за РЗ. Един вид ще им отвори още работа.

Та нека да не си кривим душата и за конкретния случай да благодарим на Министър Танева - този път тя наистина си е свършила работата в наша защита.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Специално за конкретния случай за да ми е чиста съвеста, съм длъжен да добавя, че точно Министър Танева е човека, който е тропнал по масата и се е разпоредил на БАБХ до 25-ти Януари да подготви всичко това и то да лежи на бюрото и. Иначе БАБХ са се жалвали, че няма как да копират Немския опит, тъй като това изисквало допълнителна информация при регистрирането на препаратите за РЗ. Един вид ще им отвори още работа.

Та нека да не си кривим душата и за конкретния случай да благодарим на Министър Танева - този път тя наистина си е свършила работата в наша защита.
    Не мога да се съглася. На всички е ясно, че БАБХ не може да излезе с ефективно решение. А какви са били мотивите на министър Танева...само тя знае, но това скрито покрито вземане на решения ДРАЗНИ най-малкото.
    Да ми се обади Десито(такова ще бъде моето отношение към министър Танева вече) и да и кажа как ще стане номера.
    Така...какво ще предложа на Десито:
    Комисията за защита на потребителите преди дни обяви нов метод за решаване на спорове между търговец и клиент. (Не е нов, но е силно преработен)
    Ще го обясня на прост език и доколкото успях да го разбера(не съм чел официалните документи):
    1. Имаш проблем с търговец
    2. Подаваш "жалба" в комисията
    3. Назначава се комисия която да разгледа случая (Помирителната комисия за платежни спорове)
    4. До 90 дни са ДЛЪЖНИ да излязат със становище и да предложат ИЗВЪНСЪДЕБНО споразумение.
    5. Търговеца може да обжалва, но си заплаща всички разходи по експертизите.
    И всичко това е БЕЗПЛАТНО за двете страно, докато са съгласни с решението на комисията! Търговеца може да откаже да участва, но комисията може да му напише глобичка и да му се завие свят.

http://news7.bg/predavania/newsroom/...6#.VqJ52l6DGkA

Защо това да не се въведе и при отравянията? Министър Деси явно защитава интересите на арендаторите и всичко което чувам са само оправдания. Ако някой реално търсеше начин да се справи с проблема, то вече щяхме да сме забравили, че някога се е случвало.
    Ако в МЗХ нямат капацитет, то да бяха повикали потърпевшите и да ги питат как е възможно да се реши проблема. Викат разни вождове които омекват под натиска на арендаторите и после казват, че са си свършили работата. Е хубаво, но мен не ме представлява Ганчо, не го припознавам за защитник на моите интереси и не ме интересува с кой пръст в коя ноздра си е бъркал докато са обсъждали проблема.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •