Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 80

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Бате Мишо е прав, но си е мъка. В момента така си правя един кошер. Настолен циркуляр на Ейнхел. Имам проблем с рязането под прав ъгъл. Доста си играх да го докарам до нещо що годе приемливо.
    За мен герунга , е нужен за рязане под прав ъгъл. Иначе смятам за абсолютно задължително ЩТРАЙХМУС! И да не забравяме стегите на Дамянов!

Поздрави, Г. Георгиев
    >>>

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    >>>

Не че нещо аама повечето евтини циркуляри нямат канали ...

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Някой да е ползвал такова , или поне да го е виждал на живо ..

http://www.kupilisi.com/product_info...ducts_id=13132

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Това се продава и в Ташев и в Баухаус в София. Там можеш да го видиш.

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    Цитат Първоначално публикувано от BateMisho Виж публикацията
    Това се продава и в Ташев и в Баухаус в София. Там можеш да го видиш.
    Да знам , ама ми е доста далечече София , а и Ташев няма наблизо , евентуално някъде във Варна някой да знае да се предлага..

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Тези ''шейни'' се правят в 90%+ от случаите от шперплат, най-обикновен, но по-качествен по възможност... 18 мм дебелина са предостатъчни. По-важната част са плъзгачите които влизат в релсите, най-елементарните ги правят също от шперплат, или от пластмаса, твърда дървесина, метал... купешките са алуминиеви с формата на обърнато ''Т'', и влизат доста плътно в каналите на плота. Варианти много... за всеки бюджет и способности.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    На настолния като качиш 4 метра талпа и се сещаш, че има и по-лесен начин. Всеки инструмент си има мястото
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    ...между другото, има твърдение, което напълно споделям, че 99% от работата в дърводелската работилница може да се свъши от само 2 машини: настолен циркуляр и ръчна фреза (обер-фреза). от там изходих, като пуснах клипа на ''шейната''... в случая падащия циркуляр се явява екстра, без която можем да минем.

Потребител
    Регистриран
    12.03.2015
    ...между другото, има твърдение, което напълно споделям, че 99% от работата в дърводелската работилница може да се свъши от само 2 машини: настолен циркуляр и ръчна фреза (обер-фреза). от там изходих, като пуснах клипа на ''шейната''... в случая падащия циркуляр се явява екстра, без която можем да минем.
    Така е колега , съгласен съм , обаче моя циркуляр не позволява да му се правят приспособления , пък и както писах е смотан , по нататък и той ще се сменя , или по скоро ще монтирам един ръчен на някоя маса , но засега пендулата мисля че ще ми върши по хубава работа

Автор
    Регистриран
    13.12.2014
    ...между другото, има твърдение, което напълно споделям, че 99% от работата в дърводелската работилница може да се свъши от само 2 машини: настолен циркуляр и ръчна фреза (обер-фреза).
    Може и 100%, ако се извършва само разкрояване, фалцове и канали. Само че в "дърводелската работилница" има и други операции.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •