Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 21 до 30 от общо 80

Разгънат преглед

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.02.2013
    Цитат Първоначално публикувано от antiblock Виж публикацията
    Да , и аз по скоро това си мисля , ама нека ако някой го е видял в магазина да каже..
    Намален в магазина е Бош PCM-8, но в момента има малко по-евтино Метабо пак без изтегляне.

Цитат Първоначално публикувано от kli6o Виж публикацията
    Мнението ми е,че ти трябва table saw! Аз си правя кошерите и рамките с такъв циркуляр(английски) и ми върши чудесна работа! Малко ми е чудно,как ще си правиш каналите за рамките с герунга,а ако трябва да отрежеш материал с по голям размер?!? Виж в Ютуб има клипчета,как от обикновен ръчен циркуляр може да се направи table saw - напиши table saw home made,гледаш избираш и се кефиш на новия си и евтин циркуляр!
    Правенето на настолен от ръчен циркуляр е възможно, но понеже ръчният е колекторен, машината е много шумна за продължителна работа. Иначе наистина става. Темата е дъвкана многократно във форума Направи сам.
    Герунгът в случая е само допълнение за разкрой на летвите по зададена дължина и наистина не е задължителен, просто гъдел, стига човек да може да си го позволи. В крайна сметка кошер може да се направи само с настолен циркуляр с каретка ако разполагаш с що-годе калибриран материал.
    Този пост е редактиран от BateMisho; 11.01.2016 в 17:05. Причина: правопис

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •