Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 307

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Защо си закупил толкова скъпа Апифонд? Скоро писах, че я предлагат по 1.95 със ДДС.или нея от български дистрибутор.
    Купил съм я от Аграна, а те са директен вносител и дават най-ниската цена в България. Сръбска цвеклова захар също купувам с тирове от Аграна. С тази фирма вече имаме традиции и не вярвам да се опитат да ме излъжат с цената. Иначе точно за колко съм я купил ще разбера като погледна фактурата, защото предишната цена ви я казах приблизително .......

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Купил съм я от Аграна, а те са директен вносител и дават най-ниската цена в България. Сръбска цвеклова захар също купувам с тирове от Аграна. С тази фирма вече имаме традиции и не вярвам да се опитат да ме излъжат с цената. Иначе точно за колко съм я купил ще разбера като погледна фактурата, защото предишната цена ви я казах приблизително .......
    Ако кажеш, че КБП ще започне да закупува дерекно от Аграна, веднага ставам член на организацията.Ето откаде може да дойдат средства за самоиздръжка.Никой няма да го заболи сърцето ако плати още 2-5% отгоре, така и така парите ще се харчат пак за негово добро.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ако кажеш, че КБП ще започне да закупува дерекно от Аграна, веднага ставам член на организацията.Ето откаде може да дойдат средства за самоиздръжка.Никой няма да го заболи сърцето ако плати още 2-5% отгоре, така и така парите ще се харчат пак за негово добро.
    Аз преди време му бях предложил на Матеев идеята КБП да направи нещо като онлайн магазин, от който пчеларите да купуват и печалбата да отива в касата. Примерно аз си купих през интернет към 80кг. сироп есента. Матеев има машина за сироп, ако го продава на пазарни цени през сайта на конфедерацията със сигурност бих си купил от него за да подкрепя сдружението. Като добави в сайта разни други дреболии и стават нещата. Веднъж годишно може да пусне статистиката на магазина с това кой пчелар/клиент с колко е подпомогнал конфедерацията като сума, нещо като финансов отчет (за да не си мислят хората че си ги слага в джоба парите) и ето пари за издръжка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •