Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 718

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не му ги споделяй, че той ,във всеки негов пост задава въпроси и в крайна сметка никакви отговори, освен иронични подмятания, с които не помага никому.
    Струва ми се, че е избрал тактиката, да прави сравнителен анализ, спрямо неговите семейства, което ми се струва за доста егоистично.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не му ги споделяй, че той ,във всеки негов пост задава въпроси и в крайна сметка никакви отговори, освен иронични подмятания, с които не помага никому.
    Струва ми се, че е избрал тактиката, да прави сравнителен анализ, спрямо неговите семейства, което ми се струва за доста егоистично.
    Ааа ,колегата дето си пази ноу хауто от интернет.Да колега, питам, сверявам часовника, уча се.Май форума е за това. И спокойно няма да напиша книга на твой гръб.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ааа ,колегата дето си пази ноу хауто от интернет.Да колега, питам, сверявам часовника, уча се.Май форума е за това. И спокойно няма да напиша книга на твой гръб.
    Е поне като решиш да сътвориш някое печатно издание, можеш да споменеш форума като източник.
    Апропо Вие да не сте роднина с TSC

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Е поне като решиш да сътвориш някое печатно издание, можеш да споменеш форума като източник.
    Апропо Вие да не сте роднина с TSC
    Форума ще го спомена, но теб няма с какво. Далечни братовчеди сме.Знам, че ти е любимец, като мен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ехо и ти бързо пишеш.Е как така аз съм егоист, а ти хвърляш тука нещо и после заявяваш, че не можеш да го споделиш публично.Ти като какъв се броиш?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ехо и ти бързо пишеш.Е как така з съм егоист, а ти хвърляш тука нещо и после заявяваш, че не можеш да го споделиш публично.Ти като какъв се броиш?
    Не хвърлям нищо. Когато има зададен достатъчно конкретен въпрос, аз отговарям, според компетенциите си. Не се стремя да съм на всяко гърне мерудия.
    Не се "броя", то това да не е казарма първи-втори. Аз съм един участник във форума, на който като му остане време отговаря на въпроси и споделя практика, без да задава излишни въпроси.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Не хвърлям нищо. Когато има зададен достатъчно конкретен въпрос, аз отговарям, според компетенциите си. Не се стремя да съм на всяко гърне мерудия.
    Не се "броя", то това да не е казарма първи-втори. Аз съм един участник във форума, на който като му остане време отговаря на въпроси и споделя практика, без да задава излишни въпроси.
    "Както ти се изразяваш "ние от набор ---" не сме трудни, а имаме рутина, която сме добили от практиката.
    Ти, като гледам си "набор 2014", а вероятно отглеждаш пчели от доста преди тази година и би следвало да знаеш, че на много от въпросите неможе да се даде еднозначен отговор.

И в допълнение бих казал, че неможе всичко, което мисли и знае човек да се сподели ей така в необятното пространство, наречено интернет.
    Постарай се да прочетеш нещо и успоредно с това, да практикуваш и анализираш, за да процедираш правилно, пък ако е рекъл господ, ще имаш успех в начинанието.
    Знай, че нищо не идва даром.
    Не си мисли, че и ние знаем всичко. Четем, размишляваме и стигаме в повечето случаи до вярното решение. "-- Това да не съм го писал аз? Да ти цитирам ли и въпроса?

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    "Както ти се изразяваш "ние от набор ---" не сме трудни, а имаме рутина, която сме добили от практиката.
    Ти, като гледам си "набор 2014", а вероятно отглеждаш пчели от доста преди тази година и би следвало да знаеш, че на много от въпросите неможе да се даде еднозначен отговор.

И в допълнение бих казал, че неможе всичко, което мисли и знае човек да се сподели ей така в необятното пространство, наречено интернет.
    Постарай се да прочетеш нещо и успоредно с това, да практикуваш и анализираш, за да процедираш правилно, пък ако е рекъл господ, ще имаш успех в начинанието.
    Знай, че нищо не идва даром.
    Не си мисли, че и ние знаем всичко. Четем, размишляваме и стигаме в повечето случаи до вярното решение. "-- Това да не съм го писал аз? Да ти цитирам ли и въпроса?
    В книгата, в книгата!
    Пък може и де се изява като рецензент. Ха-ха-ха.
    Е тоя път си признавам, че и аз помогнах да оплескаме темата.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    В книгата, в книгата!
    Пък може и де се изява като рецензент. Ха-ха-ха.
    Е тоя път си признавам, че и аз помогнах да оплескаме темата.
    Помоли Рости да сподели, може не само аз, а и ти да научиш нещо.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Помоли Рости да сподели, може не само аз, а и ти да научиш нещо.
    Не виждам смисъл да се моля, а и не съм такъв тип, но имам смелостта да се извиня на колегите, че се налага да четат последните ми безсмислени писания.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •