Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 718

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    28.09.2015
    Ти напиши нещо конкретно за роенето .Не се измъквай разводнявайки темата.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Нимуе Виж публикацията
    Ти напиши нещо конкретно за роенето .Не се измъквай разводнявайки темата.
    Хайде бе Нимуе тъкмо си казвам на ум - всеки момент ще се появи и Нимуе и ще ме порицае, че съм написал нещо неконкретно и ти цъфна. Тук има нещоооо.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Хайде бе Нимуе тъкмо си казвам на ум - всеки момент ще се появи и Нимуе и ще ме порицае, че съм написал нещо неконкретно и ти цъфна. Тук има нещоооо.
    Ами правилно ти написа нищо по темата не си драснал само ни атакуваш със Слави. Ма да изложиш теза - не!

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Ами правилно ти написа нищо по темата не си драснал само ни атакуваш със Слави. Ма да изложиш теза - не!
    Чакам с нетърпение тезата на Слави за водата и нейното въздействие върху роевия инстинкт на пчелите. И ще се включа активно.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Чакам с нетърпение тезата на Слави за водата и нейното въздействие върху роевия инстинкт на пчелите. И ще се включа активно.
    След 7 /словом - седем/ поста, само това ти остава, да чакаш информация. Даже не си зададе въпроса, "кога е нужна водата за пчелите"? Тъжно ми е за теб! А аз ще ви дам тази информация.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    След 7 /словом - седем/ поста, само това ти остава, да чакаш информация. Даже не си зададе въпроса, "кога е нужна водата за пчелите"? Тъжно ми е за теб! А аз ще ви дам тази информация.
    Продължавай да си тъгуваш. Аз знам кога им е необходима и точно в този момент им я доставям. Не ми бери грижата специално на мен. И побързай с информацията, че току виж някой закъснял да даде на пчелите така нужния живец от прясна водица.

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Продължавай да си тъгуваш. Аз знам кога им е необходима и точно в този момент им я доставям. Не ми бери грижата специално на мен. И побързай с информацията, че току виж някой закъснял да даде на пчелите така нужния живец от прясна водица.
    Точно в този момент никаква вода не е необходима на пчелите. Тъжно ми е за теб! Нямам думи! Я кажи, как я доставяш тази вода на пчелите, точно в този момент, и какво ще им причини след 30 дни зима? Не....е това е върхът на невежеството! Сега е 01.01 2016.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Това до императора и свитата му. Нямам нищо против споровете, казано е ,че истината се ражда в спора, но.......... Моля Ви, ЧЕТЕТЕ какво пишат колегите.
    Къде Слънцето е написал, (казал), че сега, зимата ще слага вода?
    Не чакам отговор, и не искам да влизам в "ОБЯСНИТЕЛЕН" режим! Много ми е интересно, как доставянето на вода в кошера влияе на инстинкта за размножаване?

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •