Ммммм мезенце
Свински кожички на грил тиган с черен пипер и самардала. За компания на ланското винце.
сланинки.jpg
Ммммм мезенце
Свински кожички на грил тиган с черен пипер и самардала. За компания на ланското винце.
сланинки.jpg
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Ето и моят ябълков оцет.Продукти-само ябълки.
rsz_1img_20151025_005059 (1).jpg
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Ябълките ги меля с машинка за месо без семките и ги слагам в съд в,който може да се бърка ,като при джибрите.След ферментацията(около 4 седмици-зависи и от температурата) прецеждам през тензух и слагам в друг съд,но не плътно затворен за да може известно време да втасва.От десет литрова кофа материал излиза около 7 литра оцет.Друга особеност е,че истинският ябълков оцет е мътен за разлика от тези,които се продават в магазините.
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Намерих една статия за оцета. Аз го правя по първия начин,който съм го научил от моя баща.
http://www.zemianazaem.com/archives/213
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Благодаря ти! Пише, че се прави от много сладки ябълки, а моите са киселки. Да добавя ли малко захар (сироп)?
0899946746 Поздрави, Емо.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))