Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 67

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Много полезен пост.
    Благодаря
    Имаш ли снимка на подобрените ножове?
    На машините на Парадайс хъни дъгите са по две на нож. Наистина няма смисъл от повече. Камене, ти премахна ли излишните?

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Много полезен пост.
    Благодаря
    Имаш ли снимка на подобрените ножове?
    На машините на Парадайс хъни дъгите са по две на нож. Наистина няма смисъл от повече. Камене, ти премахна ли излишните?
    Снимки нямам за съжаление, пък и сега не мога да ги снимам ножовете, че са в Полша. Надявам се поляците да направят нещо в оригинал и да подарят на собствениците на техни машини по един комплект за компенсация на ядовете им. Предполагам, че за изложението в Плевен ще има резултат. Излишните дъги не съм ги премахнал, тъй като служат за стабилност. Решението е, че могат да се огънат на обратно и така няма да се опират на питата. Моите просто ги изтъних. Сега съм в процес на разработка на нови ножове за машина на ЛИСОН, но ще ми трябва малко време, тъй като се чертаят на ACAD (машината за лазерно рязане го изисква). След това ще може да се ползва режещата част за каквато и да е машина. Учудвам се, че никой не се е сетил да направи това преди мен, доколкото знам не съм единственият пчелар-инженер.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Силно съм заинтересован от направата на нови КАЧЕСТВЕНИ НОЖОВЕ за машините на Lyson. Имам 3 бройки - 2 разпечатващи машини и една уж поточна линия. И в трите машини ножовете са с проблеми, така че за тази зима си бях запланувал да си правя експерименти и да разработвам нови ножове. Ако накой го направи вместо мене - безкрайно ще съм му благодарен. Готов съм да заплатя достойна сума, ако някой ми предложи да си закупя КАЧЕСТВЕНИ И НАДЕЖДНО РАБОТЕЩИ НОЖОВЕ.

Така че ако Камен Крумов реши да разработва и прави такива ножове, аз веднага съм готов да му поръчам 3 комплекта.

Матеев,познавам човек от Метковец ,който произвежда разпечатващи машини като тази на Апитотал.Ножовете са 1:1 като на Оригиналната ,даже не се подгряват като Полската ,самопочистват се което е +!Между другото няколко колеги от Русе си поръчаха наистина само ножове от него.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Дай ми някакъв контакт - аз също ще си поръчам ножове.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Николай Христов-nikberk Виж публикацията
    Матеев,познавам човек от Метковец ,който произвежда разпечатващи машини като тази на Апитотал.Ножовете са 1:1 като на Оригиналната ,даже не се подгряват като Полската ,самопочистват се което е +!Между другото няколко колеги от Русе си поръчаха наистина само ножове от него.
    Напиши го и на мен.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •