Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 23 от 169 ПърваПърва ... 1321222324253373123 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 221 до 230 от общо 1685
  1. #221
    VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Мнения
    1,233
    Пчеларски район
    Русенски
    Ммммм мезенце


    Свински кожички на грил тиган с черен пипер и самардала. За компания на ланското винце.

    сланинки.jpg
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

  2. #222
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Мнения
    3,350
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    Ммммм мезенце


    Свински кожички на грил тиган с черен пипер и самардала. За компания на ланското винце.
    Корчев, на някои хора им става нещо затуй, че внимавай когато ги показваш тия неща? Сега ще ме караш да ходя да търся кожички. За да не ми става.......пощянка.

  3. #223
    VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Мнения
    1,233
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Корчев, на някои хора им става нещо затуй, че внимавай когато ги показваш тия неща? Сега ще ме караш да ходя да търся кожички. За да не ми става.......пощянка.
    Жокер. У Билла ги купих. Ку са свършиле, бегай о аптеката за Ламизил
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

  4. #224
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Ето и моят ябълков оцет.Продукти-само ябълки.

    rsz_1img_20151025_005059 (1).jpg
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  5. #225
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Мнения
    275
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от IVO_3 Виж публикацията
    Ето и моят ябълков оцет. Продукти-само ябълки.
    Иво, сподели рецептата, моля те.
    0899946746 Поздрави, Емо.

  6. #226
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Иво, сподели рецептата, моля те.
    Ябълките ги меля с машинка за месо без семките и ги слагам в съд в,който може да се бърка ,като при джибрите.След ферментацията(около 4 седмици-зависи и от температурата) прецеждам през тензух и слагам в друг съд,но не плътно затворен за да може известно време да втасва.От десет литрова кофа материал излиза около 7 литра оцет.Друга особеност е,че истинският ябълков оцет е мътен за разлика от тези,които се продават в магазините.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  7. #227
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Намерих една статия за оцета. Аз го правя по първия начин,който съм го научил от моя баща.

    http://www.zemianazaem.com/archives/213
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  8. #228
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Мнения
    275
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Благодаря ти! Пише, че се прави от много сладки ябълки, а моите са киселки. Да добавя ли малко захар (сироп)?
    0899946746 Поздрави, Емо.

  9. #229
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Благодаря ти! Пише, че се прави от много сладки ябълки, а моите са киселки. Да добавя ли малко захар (сироп)?
    Да ти кажа и моите не бяха много сладки,но въпреки това ферментацията си протече нормално.Ако мислиш,че са много кисели направи го по втория начин,но до сега не съм правил с подсладена вода.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  10. #230
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Мнения
    275
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от IVO_3 Виж публикацията
    Да ти кажа и моите не бяха много сладки,но въпреки това ферментацията си протече нормално.Ако мислиш,че са много кисели направи го по втория начин,но до сега не съм правил с подсладена вода.
    Благодаря ти! Ще пробвам без захар, пък дано няма проблеми.
    0899946746 Поздрави, Емо.

 

 
Страница 23 от 169 ПърваПърва ... 1321222324253373123 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •