Цитат Първоначално публикувано от Апитрейд Пловдив Виж публикацията
Г-н Дамянов, благодаря за предложението, но сами знаете, че няма как да Ви споделя в публичен форум, който със сигурност и конкурентите ни посещават, на каква цена работим - не е сериозно. А и не виждам причината - какво значение за взаимното доверие има това? Доверие се гради със спазване на дадените уговорки и етика в отношенията. Ние например имаме пълно доверие в нашите партньори по експорт, но нито съм ги питал, нито ме интересува на каква цена продават продукта си.
Казах каквото имах да казвам. Помислете си дали конкурентите ви не знаят на каква цена сключвате договорите си, след като до нас достига информация. Значението за пчеларите е МНОГО голямо, сега в момента се спекулира на каква цена продавате и колко печалба имате. Мисля, че няма нужда да ви обяснявам точно колкото ви вреди това, защото цената която се споменава е най-вероятно по-висока от реалната (тоест, печалбата ви не е чак толкова голяма).
За мен цената на която трябва да се продава българския мед е минимум 7 лв/кг на едро и 10лв/кг на дребно. Търсим грешката...