Днес чух разговор за износ към Турция на цена от седем лева за количество от около тон. За една две тенекии цена от десет лева.
Днес чух разговор за износ към Турция на цена от седем лева за количество от около тон. За една две тенекии цена от десет лева.
Вноса в Турция на всякаква Аграрна продукция ( плодове, зеленчуци, животни, месо и т.н.) е ЗАБРАНЕН ! ( с изключение, когато някоя фирма получи еднократно разрешение за внос на някакъв продукт)
Тъй като това е контабанден внос и риска си го поема купувача, нищо чудно че предлаганата цена е толкова ниска. Ако всичко мине добре - печалбата може да бъде малко над 300%
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Апитрейд Пловдив са коректна фирма във всяко отношение!
Колега не съм имал предвид тая фирма.Преди време реших да търся пазар.Отидох в една фирма докато чаках да дойде шефа, пазача ми разказа всичките схеми как мешат нашия мед и какви мошеници са.Е кажи ми как да си променя мнението за търговците след като отида и в магазина и видя липов мед 10%и 90% сироп забравих от какво беше там
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))