Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    То отдавна трябва да има пчеларски съюзи КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА ПЧЕЛАРИТЕ, а не за собственият си джоб

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от ciko Виж публикацията
    То отдавна трябва да има пчеларски съюзи КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА ПЧЕЛАРИТЕ, а не за собственият си джоб
    Който плаща сметката - той поръчва музиката. Докато пчеларските организации (всяка с по един-двама човека членска маса) плащат за всичко от собствения си джоб, дотогава ще продължават да гледат единствено собствените си интереси. Нещо напълно логично, но аз не разбирам защо пчеларите са си въобразили че трябва да очакват нещо друго.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    МИНАХА ВЕЧЕ 24 ЧАСА ОТ КАКТО ВИ ДАДОХ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ НА МЕДА. НЯКОЙ НАПИСА , ЧЕ Е ЛЪЖА. ИМА ФИРМИ КОИТО КУПУВАТ НА 5,30-5,50. НИКОЙ НЕ ИЗПРАТИ ИМЕНА И ТЕЛЕФОНИ. ЗНАЧИ НЯМА ТАКИВА. Относно тези , които ме наричат тоя и оня . Това е признак на ниска култура. Гоголчо, на мен пчеларството ми е професия. С това си храня семейството.За мен загубата от 10 тона е толкова, колкото ти ще вземеш за 2 години. Приятна вечер. Разбрах , че Форумът не е за пчелари ,а за бърборковци.

Потребител
    Регистриран
    25.03.2013
    Днес дадох проба на фирма от Ловеч с уговорка за 5 и 30

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Коя е тази фирма?

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    МИНАХА ВЕЧЕ 24 ЧАСА ОТ КАКТО ВИ ДАДОХ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ НА МЕДА. НЯКОЙ НАПИСА , ЧЕ Е ЛЪЖА. ИМА ФИРМИ КОИТО КУПУВАТ НА 5,30-5,50. НИКОЙ НЕ ИЗПРАТИ ИМЕНА И ТЕЛЕФОНИ. ЗНАЧИ НЯМА ТАКИВА. .
    При създалата се ситуация на пазара на меда и при ситуация в която във форума участваме 5 човека и се ослушват 500 да краднат информация няма как да ти кажа на всеослушание кои са фирмите. При положение че с това си изкарваш хляба при всички случаи имаш много контакти и можеш да ги издириш и сам.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Мухозол, няма да използвам умалителната ..чо.При мен е –Право куме ,в очите . Някъде да виждаш /т.е. четеш/ някой да те квалифицира ?Не се прави на обиден на всички пишещи в тази тема/ освен на клакьорите с вдигнато палче/ , хората си защитават труда ,а ти наливаш вода във воденицата на ''противника' !!!!!'.Е, какво очакваш ? Да те милват с гъше перце? Ако имат възможност ще те изядат с парцалите.Ти си толкова професионалист, колкото и тия професионалисти ,дето си умориха пчелите напролет,защото някои много усърдно ти вирят паленцето .Ако с това си храниш с–вото,направо те съжалявам щом не можеш да си защитиш цената на труда !!!!!!!!! А сигурен ли си за двете години ? Някъде в твой пост беше използвал руска поговорка .Така че ,има време .Ако закъсаш с изхранването на с–вото,сподели с нас, ще ти помогнем,хора сме.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Дони,нямаш ли информация дали в Гърция има такъв срив в изкупната цена,както става в БГ.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    ГОГОЛ прав си не се сърдя на никой. Пускането на информацията за цената на мед в момента я напрах за да знаят колегите. Опасявам се , че за поредна година има картелно споразумение между търговци.Очаквах , че колегите ще почнат да плюят търговците, а те започнаха мен. Проблема с вестоносеца стана мой.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    .....Проблема с вестоносеца стана мой.
    И при мене се случи същото във Facebook - пуснах им информацията, и те започнаха да плюят мене, а не изкупвачите. Тогава просто изтрих темата и ги оставих да се спасяват кой както си иска. И си казах - тези хора НЕ ЗАСЛУЖАВАТ човек да се хаби заради тях. Следващия път, когато получа важна информация, ще си я запазя в тайна. Съжалявам, но такива хора друго не заслужават .....

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •