То отдавна трябва да има пчеларски съюзи КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА ПЧЕЛАРИТЕ, а не за собственият си джоб
То отдавна трябва да има пчеларски съюзи КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА ПЧЕЛАРИТЕ, а не за собственият си джоб
Който плаща сметката - той поръчва музиката. Докато пчеларските организации (всяка с по един-двама човека членска маса) плащат за всичко от собствения си джоб, дотогава ще продължават да гледат единствено собствените си интереси. Нещо напълно логично, но аз не разбирам защо пчеларите са си въобразили че трябва да очакват нещо друго.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
МИНАХА ВЕЧЕ 24 ЧАСА ОТ КАКТО ВИ ДАДОХ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ НА МЕДА. НЯКОЙ НАПИСА , ЧЕ Е ЛЪЖА. ИМА ФИРМИ КОИТО КУПУВАТ НА 5,30-5,50. НИКОЙ НЕ ИЗПРАТИ ИМЕНА И ТЕЛЕФОНИ. ЗНАЧИ НЯМА ТАКИВА. Относно тези , които ме наричат тоя и оня . Това е признак на ниска култура. Гоголчо, на мен пчеларството ми е професия. С това си храня семейството.За мен загубата от 10 тона е толкова, колкото ти ще вземеш за 2 години. Приятна вечер. Разбрах , че Форумът не е за пчелари ,а за бърборковци.
Днес дадох проба на фирма от Ловеч с уговорка за 5 и 30
Коя е тази фирма?
При създалата се ситуация на пазара на меда и при ситуация в която във форума участваме 5 човека и се ослушват 500 да краднат информация няма как да ти кажа на всеослушание кои са фирмите. При положение че с това си изкарваш хляба при всички случаи имаш много контакти и можеш да ги издириш и сам.
Мухозол, няма да използвам умалителната ..чо.При мен е –Право куме ,в очите . Някъде да виждаш /т.е. четеш/ някой да те квалифицира ?Не се прави на обиден на всички пишещи в тази тема/ освен на клакьорите с вдигнато палче/ , хората си защитават труда ,а ти наливаш вода във воденицата на ''противника' !!!!!'.Е, какво очакваш ? Да те милват с гъше перце? Ако имат възможност ще те изядат с парцалите.Ти си толкова професионалист, колкото и тия професионалисти ,дето си умориха пчелите напролет,защото някои много усърдно ти вирят паленцето .Ако с това си храниш с–вото,направо те съжалявам щом не можеш да си защитиш цената на труда !!!!!!!!! А сигурен ли си за двете години ? Някъде в твой пост беше използвал руска поговорка .Така че ,има време .Ако закъсаш с изхранването на с–вото,сподели с нас, ще ти помогнем,хора сме.
Дони,нямаш ли информация дали в Гърция има такъв срив в изкупната цена,както става в БГ.
ГОГОЛ прав си не се сърдя на никой. Пускането на информацията за цената на мед в момента я напрах за да знаят колегите. Опасявам се , че за поредна година има картелно споразумение между търговци.Очаквах , че колегите ще почнат да плюят търговците, а те започнаха мен. Проблема с вестоносеца стана мой.
И при мене се случи същото във Facebook - пуснах им информацията, и те започнаха да плюят мене, а не изкупвачите. Тогава просто изтрих темата и ги оставих да се спасяват кой както си иска. И си казах - тези хора НЕ ЗАСЛУЖАВАТ човек да се хаби заради тях. Следващия път, когато получа важна информация, ще си я запазя в тайна. Съжалявам, но такива хора друго не заслужават .....
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))