Имам предвид във имот във който е и къщата ?
Имам предвид във имот във който е и къщата ?
Освен това,което е написал г-н Матеев ,трябват и разбрани сьседи. Разбрани или не разбрани съседи 501 см от оградата му
Дам, това със съседите е много тънък момент. Съветвам те, освен законовите изисквания да се разходиш през тях и да сондираш мнение какво мислят по въпроса, особено ако има малки деца. Човешката злоба и завист нямат граници. И моите съседи много ми се радваха, докато не им се разбиха илюзийте, че няма да ядат мед за 3 лева. От тогава имат против. Почнаха заплахи ултиматоми. Съседката се зъби като бесен вълк в ъгъл. От всички съседи само нея жилят. Не знам как така става
. Разпитах другите съседи всички се хилят и казват, че нямат проблеми...та виж какви са настроенията. Ще си спестиш много нерви.
Това,което сьм добавил кьм поста на г-н Матеев,не го казвам като законов пропуск,а от човешка гледна точка.Явно не си имал проблем с неразбрани комшии- аз сьм имал.Дори законово всичко да е наред,в една такава обстановка на конфликти пчеларстването от ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ се преврьща в КОШМАР.
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Предполагам, че сега е по изгодно да купя восъчни основи или цената им не се влияе от сезона.Принас в момента е 1.80.Не знам дали може да се намери на по-ниска цена.В София може би предлагането да е по-голямо и да е по-ниска.
Порагледай из нета. В някои сайтове за продажби има по-евтино и дори с доставка да излезе по-изгодно. Пък и не пише откъде си - може наблизо да имаш производител?
Здравейте.След като стесних семействата си имам плодникови пити който имат доста незапечатен мед по тях.Какво да ги правя?
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))