Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1685

Преглед на хибрид режима

  1. #1
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Мнения
    3,123
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    А през нощта няма ли? Или комшията не спи?
    Има ! Трябва технологично време -дечурлигата да заспят .

  2. #2
    Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Мнения
    466
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Има ! Трябва технологично време -дечурлигата да заспят .
    Ама комшийските ! Нали ?

  3. #3
    VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Мнения
    1,233
    Пчеларски район
    Русенски
    За да се върнем на темата, ето една идея за чревоугодници:



    Понеже "апартаментските реалности" са други, а и продуктите са БГ и като качество и като наличност... малко го преправих...

    Начи, първо, поради липса на BBQ, използвах фурната, а поради липса на слайсове бекон използвах гювечетата.

    Размесих каймата с кимион, черен пипер и чубрица и я разстелих по цялата вътрешна страна на гювечетата. Опекох на ламарина на газовия 2 патладжана, 2 червени и 2 зелени чушки, както и 2 глави лук (отрязани на половина и както са си с шулюпината). Запържих 1 глава лук, 4 гъби и 2 моркова и 2 домата. Забравих да сложа 1-2 скилидки чесън, но сложих 3-4 сл соев сос.
    Върху каймата сложих (почистени и нарязани) печен лук, чушките, патладжан, пържените зеленчуци. Ако имах щях да сложа по 1-2 сл кечъп. Завих краищата на каймата навътре и като тапа сложих по една люта чушка и един резен варена наденица. Пекох без капаците, на 200* , 5-10 минути след като завряха.

    Снимки няма. Облизахме си пръстите. Пак ще направя!

    п.с. Изядохме 2 хляба да топим получилото се сосче
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

  4. #4
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Мнения
    3,123
    Кора , недей така , олигавих клавиатурата .
    Започвам да подготвям продуктите и привечер ще стартирам програмата .

  5. #5
    Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Мнения
    602
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    За да се върнем на темата, ето една идея за чревоугодници:
    Това ще се пробва още този уикенд!

  6. #6
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Ето и моят ябълков оцет.Продукти-само ябълки.

    rsz_1img_20151025_005059 (1).jpg
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  7. #7
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Мнения
    275
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от IVO_3 Виж публикацията
    Ето и моят ябълков оцет. Продукти-само ябълки.
    Иво, сподели рецептата, моля те.
    0899946746 Поздрави, Емо.

  8. #8
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Мнения
    306
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Иво, сподели рецептата, моля те.
    Ябълките ги меля с машинка за месо без семките и ги слагам в съд в,който може да се бърка ,като при джибрите.След ферментацията(около 4 седмици-зависи и от температурата) прецеждам през тензух и слагам в друг съд,но не плътно затворен за да може известно време да втасва.От десет литрова кофа материал излиза около 7 литра оцет.Друга особеност е,че истинският ябълков оцет е мътен за разлика от тези,които се продават в магазините.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

  9. #9
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Мнения
    3,284
    Пчеларски район
    Европа
    Да помагаме?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

  10. #10
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Мнения
    2,590
    Пчеларски район
    Североизточен
    Колеги, зимата чука на вратата и е време да поставим зелето там където му е мястото - в бидона
    Положението е трагично, защото ме взеха за консервен комбинат "Янко Костов"
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

 

 
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

  • Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •