За да се върнем на темата, ето една идея за чревоугодници:
Понеже "апартаментските реалности" са други, а и продуктите са БГ и като качество и като наличност... малко го преправих...
Начи, първо, поради липса на BBQ, използвах фурната, а поради липса на слайсове бекон използвах гювечетата.
Размесих каймата с кимион, черен пипер и чубрица и я разстелих по цялата вътрешна страна на гювечетата. Опекох на ламарина на газовия 2 патладжана, 2 червени и 2 зелени чушки, както и 2 глави лук (отрязани на половина и както са си с шулюпината). Запържих 1 глава лук, 4 гъби и 2 моркова и 2 домата. Забравих да сложа 1-2 скилидки чесън, но сложих 3-4 сл соев сос.
Върху каймата сложих (почистени и нарязани) печен лук, чушките, патладжан, пържените зеленчуци. Ако имах щях да сложа по 1-2 сл кечъп. Завих краищата на каймата навътре и като тапа сложих по една люта чушка и един резен варена наденица. Пекох без капаците, на 200* , 5-10 минути след като завряха.
Снимки няма. Облизахме си пръстите. Пак ще направя!
п.с. Изядохме 2 хляба да топим получилото се сосче![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Кора , недей така , олигавих клавиатурата .
Започвам да подготвям продуктите и привечер ще стартирам програмата .
Ето и моят ябълков оцет.Продукти-само ябълки.
rsz_1img_20151025_005059 (1).jpg
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Много съм тъжен,че нямам кулинарните умения на Ангел,Дамян и Георги.Тези хора са направо за три звезди Мишлен.Затова сега съм седнал да давя мъката с ирландска ракия и карловска луканка.Наздраве на всички колеги и колежки.Да сте весели и засмени.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))