Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1859

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Поздравления! В този леген си събрал целия пчелин от 200 кошера! Вярно, че участваш само да трупаш мнения, а егото ти не можеш да го натовариш и в товарен влак. Това обаче те прави още по-смешен!
    Дали може по-добре - може, дали съм постигнал всичките си цели - не, не съм. Но някакси успявам да се справя, толкова добре колкото мога.
    А колкото до характера и егото ми - за тях ще съдиш тогава, когато ме познаваш лично.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Дали може по-добре - може, дали съм постигнал всичките си цели - не, не съм. Но някакси успявам да се справя, толкова добре колкото мога.
    А колкото до характера и егото ми - за тях ще съдиш тогава, когато ме познаваш лично.
    Въобще не искам и да те познавам - ти си отворена книга! Съжалявам само, че ти (и не само) превърна един уважаван пчеларски форум в Джурасик Парк!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Въобще не искам и да те познавам - ти си отворена книга! Съжалявам само, че ти (и не само) превърна един уважаван пчеларски форум в Джурасик Парк!
    Я , се скрий !

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Ти може и да не искаш, но няма как да не се запознаем.
    Форумът е такъв, какъвто се харесва на болшинството от участниците в него, а не на групичка която е решила, че трябва да диктува кое-как ще се случва в пчеларството и във форума. Матеев не е тиранин и е дал доста голяма свобода и като гледам така...тук е доста по-добре от фейс групите, където можеш да говориш само ако ти позволят и само ако не пречиш на интересите на лицата XYZ. Точно по същия начин една групичка органичава пчеларството и решава къде ще отидат парите и по-точно кой колко ще лапа. Сега се активизираха по повод субсидиите и глад, алчност, глад, алчност...но хората ги виждат тези неща и не са чак толкова глупави, колкото ги изкарвате.
    Ако тази групичка бяха разумни същества, то щяха да се скрият и да не излизат от дупката си. Хем са ги предупредили и въпреки това продължават с глупавите изпълнения. И вместо да карат някакви "колеги" да ме разпитват, можеше просто да си мълчат и да не пречат на останалите, които се опитват да направят нещо. Да си лапат там каквото е останало от изтормозеното пчеларство, че още малко остана, а търпението вече не е добродетел.

Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Я , се скрий !
    Това беше приятелски съвет, но той няма да разбере защо му го казваш. Няма смисъл, няма как да се разбереш с неразумни хора.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •