Тук мисля, че си противоречиш с постовете от тази страница - http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=2625&page=7
Каква, ще бъде разликата между един алчен арендатор и един самозабравил се теоретик?
Тук мисля, че си противоречиш с постовете от тази страница - http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=2625&page=7
Каква, ще бъде разликата между един алчен арендатор и един самозабравил се теоретик?
Там визирам НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ПЧЕЛАРИ, които наистина са заплаха за всички нас. Това обаче не знам дали наистина трябва да го прехвърлим едно към едно и спрямо арендаторите. Все пак те са хора, които са успели да създадат и да контролират един много по-сложен бизнес от това, което сме направили ние самите. Такива хора не трябва да се подценяват. Не трябва да се подценява както интелектуалния им потенциал, така и възможностите им (ресурсите, които управляват и сложноста на задачите, които решават).
![]()
![]()
Така е. В много хора има дремещ талант, на който му трябва много малко, за да се активира. Парите са един от възможните активатори, но има и много други. Един от най-важните активатори обаче е късмета или нещастието. Двете неща значат едно и също - малковероятно събитие, което отключва неподозирани физически, психически или емоционални сили, достатъчни за да се извършат велики дела.
При мене отключващ фактор стана едно доцентче от Пловдив, което ме амбицира да вложа огромно количество психическа енергия и огромен съществуващ ресурс (пари и време) в името на една единствена висша цел - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТА. От този момент нататък на практика няма земна сила, която да ме спре, и парите са последната дупка на кавала, с която въобще не се съобразявам в името на постигането на целта.
Шапка ти свалям Матеев!!!
Вълчане както върви и ние ще изчезнем скоро .
Аз също предпочитам да си поставям кошерите в гористи местности и с по-малко обработваеми площи. Така има по-малко желаещи да си правим конкуренция. Иначе, не че не се радвам на още една, две или три паши в повече, НО аз умишленно съм си направил своя избор и никой не ми е виновен за това.
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))