Не са лични убеждения. Просто след определен момент на излагане на една и съща информация ми писва. Аз не съм ви даскал за да ви набивам знанията в главата. Който иска да провери достоверността на едно твърдение ще ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИ, вместо да дава контра и мързеливо да чака отсрещната страна да го убеди в противното.
И този ред на мисли ето ти някои въпроси, върху които да се упражняваш:
Защо няма конкретни изследвания за негативното влияние на Флуметрин върху пчелите; защо няма изследвания доказващи наличието на резистентност на вароа към Флуметрин, като в същото време има е пълно с изследвания за Флувалината ?
Защо в държавите, където е вече акарите са придобили резистентност към Флувалинат, се е наложило регистрирането на (позволяването им за употреба) препарати на базата на Амитраз и Кумафос, но не е Флуметрин?
Защо има доказано съществуване на кръстосана резистентност между препаратите Флувалинат и Амитраз, но не и между Флуметрин и Флувалинат?
Зуница, понеже казваш че Флуметрин и Флувалинат не са един и същ препарат - съгласен съм, обаче кажи ми каква е разликата между тях?
Ако успееш да отговориш на този въпрос, аз ще ти кажа каква е разликата между Метандростенолон (първия в света стероид) и Метандиенон.

Цитат