Защо , Скутелаторе ?
Задникът му навън .
Всеки има правото да си умори семействата по какъвто си иска начин, но лошото е, че преди на Василевса да му умрат семействата от многото акари, ще зарази и други семейства на негови колеги. Такива пчелари като Василевса могат да бъдат опасни, защото в незнанието си те могат да станат основен фактор в разпространението на болести по пчелите в цели региони.
Срещал съм се с пчелар, който има американски гнилец (мисля че ви го разказах случая) и който не се е обадил на ветеринарния си лекар, а се мъчи сам да си лекува пчелите с някакви си измислени от него бабини методи. Такъв човек освен да го набиеш друго не можеш да направиш, но дори и това няма да спаси от епидемия един цял регион. Започвам да си мисля, че некомпетентните пчелари не са невинна заплаха - те са НАПАСТ и с тях трябва да се борим с всички законови средства.
Крайно време е всички да осъзнаем, че пчеларството не е частен бизнес, а ГРУПОВ такъв, и че простотиите, направени от един, могат да имат ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ за много други пчелари.
Аз мисля, че някой трябва да сезира ветеринарните служби за Василевса, и на него трябва да му бъдат отнети ПЧЕЛАРСКИТЕ ПРАВА. Такъв човек е ЗАПЛАХА за всички пчелари от неговия регион. Неговите грешки от незнание ще бъдат заплатени от неговите колеги, имащи пчелини в непосредствена близост до него.
Колко велико? Няма да си уморя семействата и без да си харча парите за ленти и тем подобни отрови. а ако съм прав какво ще кажеш? Ще признаеш ли собственото незнание и некомпетентност?Тука сте като каста ако някой не е на вашето мнение е некомпетентен едва ли не престъпник. Смешно е много.
Не се имам за велик пчелар .
Но , на митничарски глупости на тема пчеларство - ще те оборвам постоянно .
Знаеш руски - Помни ето .![]()
Точно така - твоята некомпетентност в момента граничи с ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ако те знаех кой си и ако си в непосредствена близост до някой от моите пчелини, щях да се постарая да информирам компетентните служби за твоето БЕЗХАБЕРИЕ. Ти си ЗАПЛАХА за пчеларите, които имат пчелини в близост до твоя.
Нищо не се оборва с аргументална стерилност
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))