Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 7 от 186 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 61 до 70 от общо 1859
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Защо , Скутелаторе ?
    Задникът му навън .

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    донесени в кошера акари от летящите пчели. Доказано е че в състояние на хралупа пчелите правят повече търтееви килийки и гледат повече търтеево пило, най-привлекателно е то за развитие на акара

Твоята теза за метода ,,МЕТЕ ,, не работи .
    Защо , нима пчелите и търтеите са в различни стерилни отделения ? Момче , ако си учил математика трябва да знаеш , какво е аритметична и геометрична прогресия .
    Но , на човек само чел , а не практикувал какво да кажа друго .
    Подарих книжка на Дамянов от човек , който се отказал от Прибалтийските глупости и си работи отлично .
    Не са в различни отделения, но търтеите килийки са най-подходящи за акара. Математически приказки не ме вълнуват хич и кой на кого подарил книжка. Като нямаш какво да кажеш говориш общи приказки велики пчеларю.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Всеки има правото да си умори семействата по какъвто си иска начин, но лошото е, че преди на Василевса да му умрат семействата от многото акари, ще зарази и други семейства на негови колеги. Такива пчелари като Василевса могат да бъдат опасни, защото в незнанието си те могат да станат основен фактор в разпространението на болести по пчелите в цели региони.

Срещал съм се с пчелар, който има американски гнилец (мисля че ви го разказах случая) и който не се е обадил на ветеринарния си лекар, а се мъчи сам да си лекува пчелите с някакви си измислени от него бабини методи. Такъв човек освен да го набиеш друго не можеш да направиш, но дори и това няма да спаси от епидемия един цял регион. Започвам да си мисля, че некомпетентните пчелари не са невинна заплаха - те са НАПАСТ и с тях трябва да се борим с всички законови средства.

Крайно време е всички да осъзнаем, че пчеларството не е частен бизнес, а ГРУПОВ такъв, и че простотиите, направени от един, могат да имат ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ за много други пчелари.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от licho76 Виж публикацията
    vasilevsa

само за информация с какво третираш ако не е тайна де?
    с нищо не третирам и няма да третирам.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    с нищо не третирам и няма да третирам.
    Аз мисля, че някой трябва да сезира ветеринарните служби за Василевса, и на него трябва да му бъдат отнети ПЧЕЛАРСКИТЕ ПРАВА. Такъв човек е ЗАПЛАХА за всички пчелари от неговия регион. Неговите грешки от незнание ще бъдат заплатени от неговите колеги, имащи пчелини в непосредствена близост до него.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Всеки има правото да си умори семействата по какъвто си иска начин, но лошото е, че преди на Василевса да му умрат семействата от многото акари, ще зарази и други семейства на негови колеги. Такива пчелари като Василевса могат да бъдат опасни, защото в незнанието си те могат да станат основен фактор в разпространението на болести по пчелите в цели региони.

Срещал съм се с пчелар, който има американски гнилец (мисля че ви го разказах случая) и който не се е обадил на ветеринарния си лекар, а се мъчи сам да си лекува пчелите с някакви си измислени от него бабини методи. Такъв човек освен да го набиеш друго не можеш да направиш, но дори и това няма да спаси от епидемия един цял регион. Започвам да си мисля, че некомпетентните пчелари не са невинна заплаха - те са НАПАСТ и с тях трябва да се борим с всички законови средства.

Крайно време е всички да осъзнаем, че пчеларството не е частен бизнес, а ГРУПОВ такъв, и че простотиите, направени от един, могат да имат ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДИЦИ за много други пчелари.
    Колко велико? Няма да си уморя семействата и без да си харча парите за ленти и тем подобни отрови. а ако съм прав какво ще кажеш? Ще признаеш ли собственото незнание и некомпетентност?Тука сте като каста ако някой не е на вашето мнение е некомпетентен едва ли не престъпник. Смешно е много.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Аз мисля, че някой трябва да сезира ветеринарните служби за Василевса, и на него трябва да му бъдат отнети ПЧЕЛАРСКИТЕ ПРАВА. Такъв човек е ЗАПЛАХА за всички пчелари от неговия регион. Неговите грешки от незнание ще бъдат заплатени от неговите колеги, имащи пчелини в непосредствена близост до него.
    И международния трибунал в Хага сезирай ако искаш. Не допускам такива грешки.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Не се имам за велик пчелар .
    Но , на митничарски глупости на тема пчеларство - ще те оборвам постоянно .
    Знаеш руски - Помни ето .

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Колко велико? Няма да си уморя семействата и без да си харча парите за ленти и тем подобни отрови. а ако съм прав какво ще кажеш? Ще признаеш ли собственото незнание и некомпетентност?Тука сте като каста ако някой не е на вашето мнение е некомпетентен едва ли не престъпник. Смешно е много.
    Точно така - твоята некомпетентност в момента граничи с ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ако те знаех кой си и ако си в непосредствена близост до някой от моите пчелини, щях да се постарая да информирам компетентните служби за твоето БЕЗХАБЕРИЕ. Ти си ЗАПЛАХА за пчеларите, които имат пчелини в близост до твоя.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Нищо не се оборва с аргументална стерилност

Страница 7 от 186 ПърваПърва ... 567891757107 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •