Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 11 до 20 от общо 93

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    16.09.2013
    Благодаря , но няма да се възползувам .
    Вече минах през тази мъка .

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията

Като цяло никога не съм мислил да пчеларствам във фарарови кошери, но краткото време, през което работих с тях, ми остави добри впечатления. Със семействата в тези кошери нямаше никакви проблеми. Носеха си мед и прашец колкто всички останали. През зимата си зимуваха нормално, въпреки всички партенки във форума, че 4-те сантиметра пространство между двата етажа рамки били МЪРТВА ЗОНА. Може това и да е така, но моите пчели не го знаеха, и затова си зимуваха с кеф без никаква зимна смъртност.
    Жалко, че оспамваме и тая тема, ама няма как. Досега сведения от заслужаващи доверие съфорумци за "мъртва зона" при Фарар не съм срещал. А имам претенция, че следя внимателно форума от четири години и половина. Да не би партенките да са се развявали на друго място?
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    01.11.2013
    При Фарар ,,мъртва зона,, няма т.к. при височина на рамката Н=16см пчелното кълбо обхваща и двата корпуса.От 10г. имам 50 бр фарар.За мен това е кошера без недостатъци.

Наблюдател
    Регистриран
    03.08.2014
    Колега,на колко корпуса зазимяваш Фарара?

Наблюдател
    Регистриран
    01.11.2013
    Отначало ги зазимявах на три корпуса,но забелязах,че формират гнездото в горните два.За това ги зазимявам на два корпуса.а много силните.които изпълват и трите корпуса с пчели-на три,но това е рядкост,

Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •