Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 95

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Marko Виж публикацията
    Ако се случи невъзможното и това нещо се реализира, аз съм готов да заложа живота си, че близки до една-две поличтически партии ще наемат хора на мин. работна заплата да "гледат" ХИЛЯДИ кошери.На принципа на "възоб. енерг. източ.", работещи по 30 часа в денонощие и 400 дена в годината при 100% слънцеосветяване (или както е терминологията)...
    Винаги и навсякъде има МЪРША, дори и сред пчеларите. Това обаче не означава, че трябва останалите честни пчелари също да страдат. Има ли пари, ще има и злоупотреби, но това не означава, че парите трябва да бъдат спрени.

Абе хора - нещо не мога да ви разбера. Вие пчелари ли сте, или платени агенти като Ганчо, който се е изтъпанчил на едно заседание в Брюксел и е казал на всеослушание "Българските пчелари НЕ ИСКАТ ПАРИ". Напомняте ми на приказката за ада и за българския казан с катран, в който българите сами дърпали надолу в катрана всеки, който се опитвал да си подаде главата навън.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    ...
    Абе хора - нещо не мога да ви разбера. Вие пчелари ли сте, или платени агенти като Ганчо, който се е изтъпанчил на едно заседание в Брюксел и е казал на всеослушание "Българските пчелари НЕ ИСКАТ ПАРИ". Напомняте ми на приказката за ада и за българския казан с катран, в който българите сами дърпали надолу в катрана всеки, който се опитвал да си подаде главата навън.
    За този парадокс, като няма субсидии да се вика "Защо няма?", а като има да се вика "Защо има?" има желязно обяснение и то е тоталната криза на доверие в обществото.
    След като всекидневно ставаме свидетели на това как закони се пишат за определени хора вече никой не вярва на нищо, и с право.
    Днес имаме поредното доказателство. Да ни е честит новия омбудсман - Мая Манолова подкрепен с гласовете на ГЕРБ. Тези които свали от власт с костинбродската афера в знак на благодарност я направиха омбудсман. На кой вече не е ясно, че в тази държава има само задкулисие, договорки и търговия с власт.
    Дано да съм лош пророк, но в сектор пчеларство ни предстои да видим истински "пир по време на чума". Аз мисля, че интересните неща тепърва предстоят.
    Винаги може по-добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •