Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 23 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 228
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    мисълта ми беше че ако искат нови становища и подобни кой ща ни компенсира разходите

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    аз като съм последна къща на града от кой ще трябва да вземам съгласие ще имали някакво отстояние
    аз съм в по затруднено положение околните парцели са мой с отделни нотариални актове и ако се приеме това безумие ще трябва да искам съгласие от самия себе си в писмен вид....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    аз съм в по затруднено положение околните парцели са мой с отделни нотариални актове и ако се приеме това безумие ще трябва да искам съгласие от самия себе си в писмен вид....
    Да се надяваме, че нямаш раздвоение на самоличността, че тогава лошо...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Е, поне няма да си откажеш и всичко ще ти е на 6.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Да се надяваме, че нямаш раздвоение на самоличността, че тогава лошо...
    славу богу още нямам ма май на там отивам с тия гениални промени ...

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Е, поне няма да си откажеш и всичко ще ти е на 6.
    ами ако реша да си откажа ...

като четох промяната останах с убеждението че се иска разрешение от непосредствените ти съседи ако е така какво се случва ако парцела (пчелина) е на краен парцел имаш за съсед също пчелар и изоставен парцел за които дори и в кадастъра не знаят чия собственост е просто наследниците са неоткриваеми от първи брак на покойния собственик и т.н. т.н. а другия ти съсед е разделен от улицата... трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
    За всеки случай му искай да не би някоя пчела да прекоси улицата и да го жилне. За всеки случай си вържи гащите.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    За всеки случай му искай да не би някоя пчела да прекоси улицата и да го жилне. За всеки случай си вържи гащите.
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....
    Значи аз, ти или някой друг ще търчи да търси някой си дето я го има, я го нЕма, а те мен не искат да ме потърсят и да кажат - ей, бай ...... ела да си вземеш парите от де минимиса, ами пак ме карат да търча и да търся документи от както казваш - майната си за да взема някой лев. Ако ще ме глобяват за нещо с една мижава квитанцийка ми вземат маса пари и аз лично трябва в някакъв къс срок лично да им ги занеса, а когато ще ми дават - 100 документа. Абе що си ги не заврете парите...... знаете къде.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Аз какво да кажа. На единя пчелин не мога да взема нито едно разрешение от съсед. Англичани(наследниците им трябва да търся), незаконен животновъден обект(изкукал боклук), кмет, изкукал дядо, собствениците са в чужбина(но биха ми дали, ако успея да ги намеря), но последния съсед е най-интересен - едно триъгълниче 10-15м2 с 10 собственика и се съдят от години с други 2-3 собственика от царско време. Съдът не може да им реши проблемите, а аз как да искам разрешение и откого. Отгоре на всичко на англичаните и тези с триъгълника ще им одържавят част от имотите, защото по план минава новия път(лъч над града).
    Как да стане номера?

А това с цепенето на имотите, че сами да сте собственици на съседните го забравете. Няма да ви позволят да разцепите малки парцели.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Аз съм още по-зле. От 3 страни са улици, а от четвъртата е друг мой имот. Ще питате какъв е проблема. Ами той е, че едната улица ме дели от гробището. Там от кой да искам разрешение?

Страница 14 от 23 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •