Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
славу богу още нямам ма май на там отивам с тия гениални промени ...
ами ако реша да си откажа ...
като четох промяната останах с убеждението че се иска разрешение от непосредствените ти съседи ако е така какво се случва ако парцела (пчелина) е на краен парцел имаш за съсед също пчелар и изоставен парцел за които дори и в кадастъра не знаят чия собственост е просто наследниците са неоткриваеми от първи брак на покойния собственик и т.н. т.н. а другия ти съсед е разделен от улицата... трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Значи аз, ти или някой друг ще търчи да търси някой си дето я го има, я го нЕма, а те мен не искат да ме потърсят и да кажат - ей, бай ...... ела да си вземеш парите от де минимиса, ами пак ме карат да търча и да търся документи от както казваш - майната си за да взема някой лев. Ако ще ме глобяват за нещо с една мижава квитанцийка ми вземат маса пари и аз лично трябва в някакъв къс срок лично да им ги занеса, а когато ще ми дават - 100 документа. Абе що си ги не заврете парите...... знаете къде.
Относно протеста:-Гладния вика гладен съм,а Сития -не може да бъде.С плакати няма да решим проблема.Само ще напомним,че все още мърдаме тоест реанимираме!Алтернатива има и тя е ВОЙНА (с мирни средства разбира се)!
По целия свят се чудят как да "върнат" пчелите,а ние в Абсурдистан как да ги изгоним.Отново нашите политици,ще откриват колелото и топлата вода.Майната им Господ да ги съди!И как тоз нашия проблем е решен във Франция или Германия например ?
Здравейте,
Не съм много наясно, доколкото знам по Програмата за развитие на пчеларството се кандидатства до 150 кошера. Над 150к. по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Какво си мислят вносителите на тази промяна в закона? Как ще станат нещата? Ако всички които имат повече от 10 кошера са принудени да ги изнесат на полето........ ЩЕ СТАНЕ ЕДИН ГОЛЯМ УЖАС! Не мога да си го представя! Не е възможно общинската управа да каже: Ето тук ще си разположите пчелините!?!?! Ще се наблъскат голямо количество на МНОГО МАЛКО МЯСТО! Ако всеки тръгне да се спасява сам, какво се получава? Доколкото си спомням в някоя наредба пишеше за някакво отстояние на пчелин от пчелин. Така ще се РАЗХВЪРЛЯМЕ, ЧЕ НА АРЕНДАТОРИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ПЛАЧЕ! На нас също.
БЕСЕН СЪМ!!! Извинете за разхърляните мисли, ще хванете идеята! Поздрави, Г. Георгиев
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))