Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 228

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    аз като съм последна къща на града от кой ще трябва да вземам съгласие ще имали някакво отстояние
    аз съм в по затруднено положение околните парцели са мой с отделни нотариални актове и ако се приеме това безумие ще трябва да искам съгласие от самия себе си в писмен вид....
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    аз съм в по затруднено положение околните парцели са мой с отделни нотариални актове и ако се приеме това безумие ще трябва да искам съгласие от самия себе си в писмен вид....
    Да се надяваме, че нямаш раздвоение на самоличността, че тогава лошо...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Е, поне няма да си откажеш и всичко ще ти е на 6.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от s3s3s3 Виж публикацията
    Да се надяваме, че нямаш раздвоение на самоличността, че тогава лошо...
    славу богу още нямам ма май на там отивам с тия гениални промени ...

Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Е, поне няма да си откажеш и всичко ще ти е на 6.
    ами ако реша да си откажа ...

като четох промяната останах с убеждението че се иска разрешение от непосредствените ти съседи ако е така какво се случва ако парцела (пчелина) е на краен парцел имаш за съсед също пчелар и изоставен парцел за които дори и в кадастъра не знаят чия собственост е просто наследниците са неоткриваеми от първи брак на покойния собственик и т.н. т.н. а другия ти съсед е разделен от улицата... трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    трябва ли да се иска съгласие от тоя от другата страна на улицата или не...
    За всеки случай му искай да не би някоя пчела да прекоси улицата и да го жилне. За всеки случай си вържи гащите.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    За всеки случай му искай да не би някоя пчела да прекоси улицата и да го жилне. За всеки случай си вържи гащите.
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    то не е за мен - днес си говорехме с колега той е в това положение и се чудеше ако тия бюрократи се закучат от де на майната си ще търси наследниците, както и за тоя от другата страна на пътя....
    Значи аз, ти или някой друг ще търчи да търси някой си дето я го има, я го нЕма, а те мен не искат да ме потърсят и да кажат - ей, бай ...... ела да си вземеш парите от де минимиса, ами пак ме карат да търча и да търся документи от както казваш - майната си за да взема някой лев. Ако ще ме глобяват за нещо с една мижава квитанцийка ми вземат маса пари и аз лично трябва в някакъв къс срок лично да им ги занеса, а когато ще ми дават - 100 документа. Абе що си ги не заврете парите...... знаете къде.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Относно протеста:-Гладния вика гладен съм,а Сития -не може да бъде.С плакати няма да решим проблема.Само ще напомним,че все още мърдаме тоест реанимираме!Алтернатива има и тя е ВОЙНА (с мирни средства разбира се)!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    По целия свят се чудят как да "върнат" пчелите,а ние в Абсурдистан как да ги изгоним.Отново нашите политици,ще откриват колелото и топлата вода.Майната им Господ да ги съди!И как тоз нашия проблем е решен във Франция или Германия например ?

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Не съм много наясно, доколкото знам по Програмата за развитие на пчеларството се кандидатства до 150 кошера. Над 150к. по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР). Какво си мислят вносителите на тази промяна в закона? Как ще станат нещата? Ако всички които имат повече от 10 кошера са принудени да ги изнесат на полето........ ЩЕ СТАНЕ ЕДИН ГОЛЯМ УЖАС! Не мога да си го представя! Не е възможно общинската управа да каже: Ето тук ще си разположите пчелините!?!?! Ще се наблъскат голямо количество на МНОГО МАЛКО МЯСТО! Ако всеки тръгне да се спасява сам, какво се получава? Доколкото си спомням в някоя наредба пишеше за някакво отстояние на пчелин от пчелин. Така ще се РАЗХВЪРЛЯМЕ, ЧЕ НА АРЕНДАТОРИТЕ ЩЕ ИМ СЕ ПЛАЧЕ! На нас също.
    БЕСЕН СЪМ!!! Извинете за разхърляните мисли, ще хванете идеята! Поздрави, Г. Георгиев

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •