Страница 25 от 37 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 241 до 250 от общо 363
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Много добре, но как стои въпроса с предаването на вируси и гнилец чрез млечицето. Аз реших да го играя на сигурно и реших дори прашец да не им давам, макар че изкушението е голямо особено в такова време.
    Ами как стои въпроса? Или го има или не, но правилно си решил. По - малко ще те боли главата. Все ще изкарат някак си.

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ами как стои въпроса? Или го има или не, но правилно си решил. По - малко ще те боли главата. Все ще изкарат някак си.
    То само да се стопли те си знаят.

Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Много добре, но как стои въпроса с предаването на вируси и гнилец чрез млечицето. Аз реших да го играя на сигурно и реших дори прашец да не им давам, макар че изкушението е голямо особено в такова време.
    Тук ме хващаш неподготвен.Предполагам въпросът стои,като навсякъде,където има пчели от различни кошери-например поилки.От няколко години го използвам и няма никакъв проблем.И за рояците пише,че небива да се ловят поради същите причини,но.....Аз не познавам пчелар,който да се е "опарил" от рояк.Ловил съм и използвал рояци в три окръга -Пловдив,София,Видин и резултата е един и същ.Риск винаги има.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Някой да има информация ,защо Примавет са намалили срока на годност на Стартовита с цели три години?

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някой да има информация ,защо Примавет са намалили срока на годност на Стартовита с цели три години?
    Състава е различен. Ако пазиш някоя от старите опаковки можеш да сравниш.

https://www.youtube.com/watch?v=Ea4WyKnT2KY
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ето как изглежда търтиевото млечице с мед 1/1.Това е от един далак= на една магазинна рамка.Акари имаше в 2/3 от пилото.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Състава е различен. Ако пазиш някоя от старите опаковки можеш да сравниш.
    Да наистина е различен.Не съм химик ,поне написаното звучи различно.До колкото виждам две съставки са различни.Питам се при тази промяна ,трябва ли да има същото име.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Да наистина е различен.Не съм химик ,поне написаното звучи различно. До колкото виждам две съставки са различни.Питам се при тази промяна ,трябва ли да има същото име.
    Ами нали е СТАРТОВИТ (демек за стартиране на семействата). Между другото може да се приготвя в домашни условия. Всички съставки са соли и могат да се закупят от магазин за реактиви. Ето телефона на моя Дистрибутор, (каквато и химия да му поръчам я намира): 0884 712 348 - Милен се казва, работи активно с пчелари от цяла България и си записва всякакви рецепти в тефтера.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Ами нали е СТАРТОВИТ (демек за стартиране на семействата). Между другото може да се приготвя в домашни условия. Всички съставки са соли и могат да се закупят от магазин за реактиви. Ето телефона на моя Дистрибутор, (каквато и химия да му поръчам я намира): 0884 712 348 - Милен се казва, работи активно с пчелари от цяла България и си записва всякакви рецепти в тефтера.
    Благодарско за инфото.Производителите на основи ще я окъсат ,а сега и Примавет да му мисли. Сигурно не е важно ,но на мен ми направи впечатление ,че даже регистрационния номер е един исъщ.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Благодарско за инфото.Производителите на основи ще я окъсат ,а сега и Примавет да му мисли. Сигурно не е важно ,но на мен ми направи впечатление ,че даже регистрационния номер е един исъщ.
    Че те от доста време си просят положението. Аз се спасих и нямам никакви грижи. Най-вероятно ще стане точно както с основите и продуктите им ще седят с години по складовете.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 25 от 37 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •  

Copyright © 2000 - 2008, YourSiteForums.com. All Rights Reserved.
No Duplication Permitted! vBulletin skin created by CompletevB.com
vBulletin Skin by CompletevB