Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Състава е различен. Ако пазиш някоя от старите опаковки можеш да сравниш.
    Да наистина е различен.Не съм химик ,поне написаното звучи различно.До колкото виждам две съставки са различни.Питам се при тази промяна ,трябва ли да има същото име.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Да наистина е различен.Не съм химик ,поне написаното звучи различно. До колкото виждам две съставки са различни.Питам се при тази промяна ,трябва ли да има същото име.
    Ами нали е СТАРТОВИТ (демек за стартиране на семействата). Между другото може да се приготвя в домашни условия. Всички съставки са соли и могат да се закупят от магазин за реактиви. Ето телефона на моя Дистрибутор, (каквато и химия да му поръчам я намира): 0884 712 348 - Милен се казва, работи активно с пчелари от цяла България и си записва всякакви рецепти в тефтера.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Ами нали е СТАРТОВИТ (демек за стартиране на семействата). Между другото може да се приготвя в домашни условия. Всички съставки са соли и могат да се закупят от магазин за реактиви. Ето телефона на моя Дистрибутор, (каквато и химия да му поръчам я намира): 0884 712 348 - Милен се казва, работи активно с пчелари от цяла България и си записва всякакви рецепти в тефтера.
    Благодарско за инфото.Производителите на основи ще я окъсат ,а сега и Примавет да му мисли. Сигурно не е важно ,но на мен ми направи впечатление ,че даже регистрационния номер е един исъщ.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Благодарско за инфото.Производителите на основи ще я окъсат ,а сега и Примавет да му мисли. Сигурно не е важно ,но на мен ми направи впечатление ,че даже регистрационния номер е един исъщ.
    Че те от доста време си просят положението. Аз се спасих и нямам никакви грижи. Най-вероятно ще стане точно както с основите и продуктите им ще седят с години по складовете.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Не , не трябва .
    Оригиналът , е запазена марка и всяко следващо производно не отговаря на стандарта .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •