Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    При мен роево настроение няма, но и мед от рапицата също няма
    Говорих с колега в съседство и при него е така. Верно за последните 7 дни, вчера и днес са първите изцяло слънчеви, ама през останалите не валя постоянно.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Заслужил Автор
    Регистриран
    18.11.2013
    Пчеларски район
    с.Просена
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    При мен роево настроение няма, но и мед от рапицата също няма
    Говорих с колега в съседство и при него е така. Верно за последните 7 дни, вчера и днес са първите изцяло слънчеви, ама през останалите не валя постоянно.
    Жорка при мен (в съседство-то)всичко си е в комплект и мед има и роевото настроение започна а първите отводки още преди 10 дена ги за формих .Прави ми силно впечатление ,че тая година по времена рапицата пчелите са много спокойни чак не мога да повярвам как се получи такъв ефект,същия ефект наблюдавам и при колега на друг пчелин на разстояние 30км от мен а при него рапица от четирите му страни на максимално разстояние 2,5км от пчелина му и масивите са на различни кооператори .Ха сега де КЪДЕ Е разковничето
    Милен Михов

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от kapanec Виж публикацията
    Жорка при мен (в съседство-то)всичко си е в комплект и мед има и роевото настроение започна а първите отводки още преди 10 дена ги за формих .Прави ми силно впечатление ,че тая година по времена рапицата пчелите са много спокойни чак не мога да повярвам как се получи такъв ефект,същия ефект наблюдавам и при колега на друг пчелин на разстояние 30км от мен а при него рапица от четирите му страни на максимално разстояние 2,5км от пчелина му и масивите са на различни кооператори .Ха сега де КЪДЕ Е разковничето
    И при мен няма агресия. Но тази година знам със сигурност, че нашата рапица не е ръсена с нищо, а е в пъти повече от други години. Сигурно няма популация на ''цветояд'' и земеделците са си спестили някой лев (за което съм крайно благодарен!!!). Все така да е!!!

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Ти да видиш!

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	akacia.jpg
Прегледи:      314
Размер:	230.0 KB
ID:	4239

Това е в парка в града, което значи, че след седмица и на село ще побелее.
    Тази година изглежда, почти няма да се застъпят с рапицата.

Иначе и при мене не са много агресивни.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •