Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 175

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Ако има недоволни, къде са те? - 10 човека в опозиция не са народно недовоство.
    Не си се опитвал да почистиш кочинката, в която всички живеят, затова и не си разбрал с каква съпротива се посреща това. Отвори си очите.
    Това много ми напомня на българската политическа действителност. Народа осъзна, че всичко в тази държава е "стани да седна" и не иска да си хаби енергията да сменя една маскара с друга. Затова предпочита да се нагажда. Революцията е лесната част, проблема е какво следва после.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Това много ми напомня на българската политическа действителност. Народа осъзна, че всичко в тази държава е "стани да седна" и не иска да си хаби енергията да сменя една маскара с друга. Затова предпочита да се нагажда. Революцията е лесната част, проблема е какво следва после.
    Няма как всичко да е зле ,а пчеларството да процъфтява.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Момчета забравих да спомена и всички пчеларски организацийки ?!?Имам в предвид че ако увеличим количеството на захарния сироп с повечко витамини пчелите може би ще се излекуват .Това не означава че трябва да наливаме и давим пчелите с сироп ?!И най интересното е че зърнопроизводителите започват да роптаят че пари ще има за пчеларите а тях са ги отрязали.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •