Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 175

Преглед на хибрид режима

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Но кой съм аз за да критикувам, след като българския пчелар сам си е изковал бъдещето и сам си е избрал това положение.
    Нито българина ,нито българският пчелар си е избрал и ковал положението и бъдещето си -сам.При налагането на всичко това си бил много малък.Освен за пчели ,почети и малко история.
    Може да бях малък, но бях пчелар когато промените в закона засегнаха и мен. И от тогава още не съм се примирил, въпреки че вече не е мой проблем.
    Атанасов, казваш българина не си е избрал сам положението в което е? Добре, да приемем, че е така. Е, поне ВИНАГИ има възможност да промени тази несправедливост! Ако има недоволни, къде са те? - 10 човека в опозиция не са народно недовоство.

Не си се опитвал да почистиш кочинката, в която всички живеят, затова и не си разбрал с каква съпротива се посреща това. Отвори си очите.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Ако има недоволни, къде са те? - 10 човека в опозиция не са народно недовоство.
    Не си се опитвал да почистиш кочинката, в която всички живеят, затова и не си разбрал с каква съпротива се посреща това. Отвори си очите.
    Това много ми напомня на българската политическа действителност. Народа осъзна, че всичко в тази държава е "стани да седна" и не иска да си хаби енергията да сменя една маскара с друга. Затова предпочита да се нагажда. Революцията е лесната част, проблема е какво следва после.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Това много ми напомня на българската политическа действителност. Народа осъзна, че всичко в тази държава е "стани да седна" и не иска да си хаби енергията да сменя една маскара с друга. Затова предпочита да се нагажда. Революцията е лесната част, проблема е какво следва после.
    Няма как всичко да е зле ,а пчеларството да процъфтява.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Момчета забравих да спомена и всички пчеларски организацийки ?!?Имам в предвид че ако увеличим количеството на захарния сироп с повечко витамини пчелите може би ще се излекуват .Това не означава че трябва да наливаме и давим пчелите с сироп ?!И най интересното е че зърнопроизводителите започват да роптаят че пари ще има за пчеларите а тях са ги отрязали.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Може да бях малък, но бях пчелар когато промените в закона засегнаха и мен. И от тогава още не съм се примирил, въпреки че вече не е мой проблем.
    Атанасов, казваш българина не си е избрал сам положението в което е? Добре, да приемем, че е така. Е, поне ВИНАГИ има възможност да промени тази несправедливост! Ако има недоволни, къде са те? - 10 човека в опозиция не са народно недовоство.

И да искам не мога да те наддумам.Ти си виждаш нещата от твоята си камбанарийка.Погледни и историята.Когато си говорехме на ухо ,ти сравняваше България с Гърция и Сърбия.Ето какво да четеш: В тези държави не е имало диктатура на пролетариата ,нито 100% колективизация.На по-късен етап: Демокрация спусната отгоре ,няма как да се реформира от долу.Още малко :Няма недоволни ,защото са зад граница ,като теб.За останалите ,те са оставени с две голи ръце ,които никой не иска .Гладен човек се манипулира най-лесно.

Автор
    Регистриран
    31.03.2015
    Пчеларски район
    плевен
    Здравейте проблема с всички тези вируси и болести излезе преди 7-8-10 години .Търговците на мед разбраха че могат да купуват за жълти стотинки и да продават за злато и ни принудиха да не ползваме ЗАХАР за подхранване .ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ отровиха земята освен това което са насели нищо друго не цъфти.Краварите , косят ливадите точно, когато цъфтят - по наредби. Гората я изсякоха.Ако може някой да ми обясни тези кошери от какво да събират нектар и най-важното прашец, за да могат сами да се излекуват от вируси и нозематоза? Тези всички заболявания не се лекуват с антибиотици ,а с високо витаминозни храни."Най- доброто лекарство остава - МУХОЗОЛ- ха-ха"

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от мухозол Виж публикацията
    Здравейте проблема с всички тези вируси и болести излезе преди 7-8-10 години .Търговците на мед разбраха че могат да купуват за жълти стотинки и да продават за злато и ни принудиха да не ползваме ЗАХАР за подхранване .ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ отровиха земята освен това което са насели нищо друго не цъфти.Краварите , косят ливадите точно, когато цъфтят - по наредби. Гората я изсякоха.Ако може някой да ми обясни тези кошери от какво да събират нектар и най-важното прашец, за да могат сами да се излекуват от вируси и нозематоза? Тези всички заболявания не се лекуват с антибиотици ,а с високо витаминозни храни."Най- доброто лекарство остава - МУХОЗОЛ- ха-ха"
    С тоя МУХОЗОЛ, кого да третираме, аджеба?!? - търговците ли? зърнопроизводителите ли? краварите ли? писачите на наредби ли? дървосекачите ли?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски

Smile

Искрене,най вероятно болести и вируси.

Потребител
    Регистриран
    15.01.2015
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от iskren Виж публикацията
    С тоя МУХОЗОЛ, кого да третираме, аджеба?!? - търговците ли? зърнопроизводителите ли? краварите ли? писачите на наредби ли? дървосекачите ли?

ПЧЕЛАРИТЕ!

Незнам защо до сега съм пропуснал тази тема, но я изчетох с голям интерес! Мислех да напиша доста дълъг пост, но трябваше да помоля после някой от модераторите, да я премести в тема "Що за хора сме?". Затова ще напиша само сентенцията "Всеки заслужава съдбата си".

Надявам се да не го приемете като обида, а като апел за самоуважение и отстояване на собствените Ви интереси!

Желая Ви успешни пчеларски години!
    Х. Кирилов

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    5-ти колега ми казва за необичайна смъртност при това хубаво време. "Пълно с мед, а пчелата умряла или я няма"
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •